Разноразно питање

1. Nznam kaka ti je to dozvola, al me uputi mozda znam nekoga ko zna nekoga

2. znam da si bio ironican ali ne vidim poentu toga usiljeno je malo

3. Pa bogatiji od recimo dragana dzajica npr nesto kao dinkic eto

Ali mislim da nisi razumela, ja sam taj neko ko zna nekoga tako nama samo treba nacin da ta dozvola uopste nije potrebna

4. Dobro eru ako znas ok onda

5. Nista brte
    Jel vucic strejt
    I lozi se na kepece bez sisa??
    I kolinda kako stoji sa seks opredeljenjem

6. Uguši se u sopstvenoj povraćci ivanhoe zbog kačenja ovih gulposti.

7. Haha, prolapsus prolapsorum

8. hahaha zamisli jebes ono se izvuce kao teleskop

9. ko zna i ume da objasni nesto oko vojnih cinova kako to funkcionise oficiri i podoficiri i sve?
    pukovnik je najveci oficirski, a zastavnik podoficirski...e sad, jel npr neki klinac od 20 i neku godinu koji je potporucnik nadredjen nekoj staroj njuski zastavniku od 45 godina?

i za sta sluze podoficiri itd kad ima tolko oficira?

10. Pukovnik nije najveći oficirski. I jeste potporučnik nadređen zastavniku bez obzira na godine.

11. kako nije, pa koji je veci?
    i cemu onda sluze ti podoficirski cinovi?

sta radi potporucnik, sta porucnik, kapetan itd? a sta zastavnik i ta manja sranja

12. Nizi cinovi se jebavaju s vojskom na terenu fejs tu fejs non stop su s njima obuka i to visi su u kancelariji ukratko

13. General pukovnik je najveci u pesadiji
    Mornarski ne znam da l je brigadni general slagacu te moZes da izguglas

14. Bohore zar mornarski najveći čin nije admiral?

15. Potporučnik oficir početnik i najčešće je komandir voda.
    Poručnik je potporučnik nakon jedne do tri godine službe.
    Kapetan je komandir čete. Četa ima više vodova i samostalnih odjeljenja a vodovima upravljaju jelte poručnici i potporučnici, njima je nadređen kapetan.
    Major komanduje bataljonom i ima određene komandno-štabne dužnosti u bataljonima.
    Bataljon ima komandu, tri do pet četa i eventualno dodatne jedinice podrške i pozadince.
    Potpukovnik je komandant bataljona i načelnik štaba, pomoćnik komandanta puka i slično. Potpukovnik je major koji je proveo na dužnosti potpukovnika minimum jednu godinu a bio je major minimum 4 godine.
    Pukovnik je komandant puka. Da bi postao pukovnik moraš da budeš master i da završiš komandno štabnu školu. Puk, ili regimenta ima 2 do 4 bataljona najčešće.

Mornarski ne znam da l je brigadni general slagacu te moZes da izguglas

Brigadni general je u mornarici KOMODOR.
    I nema više general pukovnika, sada imaš brigadne generale, general majore, general potpukovnike i poslije njih su generali.
    I u mornarici komodor, kontra-admiral, vice-admiral i admiral.

16. ma to je drugo, oficirski je najveci pukovnik, ovo brigadni general, general pukovnik itd su generalski cinovi, za to treba valjda posebna skola

pa nije da su nizi samo sa vojskom i ovi majori, potpukovnici su isto na terenu sa vojskom....to nema veze sa cinom nego cini mi se sa tim na kakvom mestu rade

17. I nema više general pukovnika, sada imaš brigadne generale, general majore, general potpukovnike i poslije njih su generali.

a sta ovo znaci? sta ide posle general potpuk.? sta je onda najveci generalski cin u recimo pesadiji?

i cemu sluze ovi podoficiri silni, zar oni ne dodju onda ko obican vojnik

za mornaricu pitajte ollanika, njegov cale je valjda u top 3 coveka u mornarici na balkanu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.