Разноразно питање

1. I ja sam mislio da je tako, jer su komentari poredani po vremenu, a ne po porijeklu, ali mi u tom slučaju ostaje nejasno, otkud toliki komentari na srpskom na stranim spotovima?

2. Pa, Jovo, jebem mu mater ti stvarno podcenjuješ Srbe? Sluša se i po neka Rijana kod nas jok samo Željko Joksimović.

3. Ma jok, naši u dijaspori ne rade ništa, samo primaju socijalnu pomoć i komentarišu po tubeu...

4. Možda nas i nema najviše al smo najbesposleniji.

5. Nisam baš u toku pa me zanima, da li vraćeno na staro što se tiče pisanja definicija ( 3 na dan)?

EDIT: Čudno mi je što mogu još dve da napišem.

6. Nisam baš u toku pa me zanima, da li vraćeno na staro što se tiče pisanja definicija ( 3 na dan)?

Ne. Sad imas 1 na dan + n. n = broj odabranih. Dakle ako imas 2 odabrane, mozes 3 na dan da pises. Ako imas 5, mozes 6. Itd.

7. Moze neki moderator da mi obrise ovo:
    http://vukajlija.com/lazna-nada/568763
    Izgleda da ima slicna.

EDIT MOD: obrisano, ko te tero da prijaviš :)

8. Necu da se prica da sam plagijator.

9. ja ne znam šta je, ali oduzeta mi mogućnost pravljenja postera, reakcija i definicija, sa defkama i reakcijama sam čak u minusu, iako nisam dva puta ono slao, pazim na to.

10. izloguj se pa se ponovo uloguj...

11. Kako se radi defragmentacija na Windows sedmicu?

12. ideš na computer, pa na disk koji hoćeš na properties, pa na tools i tu ti je defrag...

13. Klikneš Start dugme, ukucaš "disk defragmenter" u liniju za pretragu, i pičiiiiii....

14. a može i tako...

15. Колико треба да чекам да ми се промијени усрани главатар ?

16. 'vala obojici, a Bruse da nisi ti iz Vojvodine?

17. Odžaci, zašto pitaš?

18. Ništa, bezveze sam pretpostavio, djeluješ mi tako. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.