Zašto kad vidiš gomilu cura na jednom mjestu, recimo u disku i priđeš da se upoznaš sa nekom koja ti se onako baš najviše svidjela i malo kroz priču, ona što je najdeblja, što izgleda k'o omanji dječiji grobić, da ne kažem da je grob, nije lijepo, zašto je ona najnadrkanija uvijek? Je li to moj trip ili se svima događa? M?
Zašto kad vidiš gomilu cura na jednom mjestu, recimo u disku i priđeš da se upoznaš sa nekom koja ti se onako baš najviše svidjela i malo kroz priču, ona što je najdeblja, što izgleda k'o omanji dječiji grobić, da ne kažem da je grob, nije lijepo, zašto je ona najnadrkanija uvijek? Je li to moj trip ili se svima događa? M?
Kako neki likovi uspeju da budu odvratni i preko interneta?
Mislim, obicno treba da nekoga gledas uzivo da bi ga mrzeo ili da bi ti bio odvratan, ali neki ljudi jednostavno imaju "to nesto" pa uspeju to i virtuelno.
Kako bre?
Gazda od internet
Mislim, obicno treba da nekoga gledas uzivo da bi ga mrzeo ili da bi ti bio odvratan, ali neki ljudi jednostavno imaju "to nesto" pa uspeju to i virtuelno.
Kako bre?
Govno ostaje govno. Zato ga bolje ne diraj, što ga više diraš, ono postaje sve veće, širi se i sve više smrdi. To ti je...
Koje su ovo glupe fore da mi se ne menja avatar kad ja pozelim, nego neko treba da aminuje? Nigde na internetu, ali NIGDE nisam doziveo da neko treba da mi odobrava avatar. Cista debilana.
lolo
Онда би модератори требали да ти кажу да не пиздиш. Њих си питао.
nova rasprava pocela, idem po grickalice, mozda bude zanimljivo.
Zato što joj muvaš devojku ;)
Čampi to je tenkovska podrška, a plus kontam da joj dopizdelo jer njoj nikad niko ne prilazi :D
Тенковска подршка
zato sto je iskompleksirano djembelo govedo koje je trebalo ostavit zakljucano u stali....
Zato što su joj kao maloj bacili fleš u oči!
+1
Defka sve objasnila, pročitao sam je nekad davno ali izgleda iz off-a!
Kako bre?
што је банован Храбри Краљ Џофри? Некако, не мислим да га је стварно убијо ован...
obicno su takvi banovi na sopstveni zahtjev
Аха. Мора да је на неки врло ивнентиван начин тражио
Kako bre?
Govno ostaje govno. Zato ga bolje ne diraj, što ga više diraš, ono postaje sve veće, širi se i sve više smrdi. To ti je...
Car. Kako li su njega sutala deca u skoli.
K'o flašicu Bony kole na poligonu
Koje su ovo glupe fore da mi se ne menja avatar kad ja pozelim, nego neko treba da aminuje? Nigde na internetu, ali NIGDE nisam doziveo da neko treba da mi odobrava avatar. Cista debilana.
Jericho, pogledaj moj avatar :)