Разноразно питање

1. Video, mada mi je nejasno kako je to odgovor na moje pitanje.

2. Zaboli te kurac za druga mišljenja :)

U tome je fazon

3. Ne pričaj da mora da se 'aminuje' kako kažeš? zbog toga se nači čeka po pola sata na promenu,m? ja mislio to tako treba, bemliga.

4. Auu, ja sam pogrešno shvatio stvari... Zanemari

5. Pa mene i boli kurac za tudja misljenja, zato me i uzasava ova na celom internetu nezabelezena cenzura. A internet sam obrnuo vise puta, na hard.

6. ма не треба да се аминује, шта вам је, сад се ништа не одобрава, само је сајт успорен. :) да се одобрава све, не би преливало глупостима. :)

7. Чампи, превише потенцираш тај национализам на сваком кораку.
    Олади малчице :)

8. Jericho

Koje su ovo glupe fore da mi se ne menja avatar kad ja pozelim, nego neko treba da aminuje? Nigde na internetu, ali NIGDE nisam doziveo da neko treba da mi odobrava avatar. Cista debilana.

Neko te je slagao za to. Niko tebi ne odobrava avatar, već je postavljanje/menjanje avatara malo previše sporo. Tako da ako čekaš da ti se deset minuta promeni profilna slika, ništa se ne sekiraj, jer i za nas važi isti aršin.

9. Ма турира вас Џерико, кој вам курац.

10. Neko te je slagao za to. Niko tebi ne odobrava avatar, već je postavljanje/menjanje avatara malo previše sporo. Tako da ako čekaš da ti se deset minuta promeni profilna slika, ništa se ne sekiraj, jer i za nas važi isti aršin.

Ma da, za upload od 20kB treba 5 minuta. To sto i vas Kazan pusta kroz isti filter, to je samo razlog vise da ga odjebete.

11. Ma da, za upload od 20kB treba 5 minuta. To sto i vas Kazan pusta kroz isti filter, to je samo razlog vise da ga odjebete.

http://childrenshospitalblog.org/wp-content/uploads/2011/11/IMG_74371.jpg

12. HAHAHAHAHHA koja faca!

13. Чампи, превише потенцираш тај национализам на сваком кораку.
    Олади малчице :)

Da me imalo znaš, ne bi me nazvao nacionalistom i nadam se da se šališ kada si to rekao. Pošto nešto nemam osjećaj da si se šalio, onda da ti kažem par riječi.

Razlog zašto sam mu rekao "Pogledaj moj avatar" jeste taj što sam pogrešno shvatio Jerićov post, mislio sam da se on pita "Zašto se na Vuki raspravlja o avataru, kad nigdje drugo nema priče o tome?", jer nisam odmah skontao ovu riječ "aminuje" koja je meni skroz nepoznata. Zato sam rekao da ne gleda na tuđa mišljenja, ugledajući se na mene koji na jednoj srpskoj stranici na avataru imam bosansku zastavu, ne iz razloga što ja nekome tjeram inat, nego što ja volim svoju zemlju, koja sada pred sobom ima važne kvalifikacije koji su velika promocija Bosne i Hercegovine, a ovdje sam se već udomaćio na neki način, svi otprilike znaju da sam iz Bosne i da je ovo sasvim normalno. Znači, furaj svoje kao što se svugdje u svijetu radi. Zašto bi na Balkanu bila prepreka okačiti svoju zastavu u drugoj zemlji?

Pročešljaj malo moje komentare, ako nađeš ijedan da je nacionalistički orjentiran, sijeci mi glavu. Ako se prisjetimo našeg zadnjeg bana, i ako pogledamo neke rečenice, mislim da će se tamo pronaći nešto tipa "Bolje biti drogeraš, nego Turčin muslidža"... Ovo ne liči na nacionalizam, zar ne? Ma kakvi, to tako...

14. Što pola sajta fura Džoker avatar u raznim varijantama?

15. jer tripuju da je to kul.

16. такое! СВИ ЛЕЊИВЦА НА АВАТАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
    Џокер је тако мејн :намјешта хипстер цвикере:

17. Pa, ako ima laptop sa HDMI izlazom, a TV mu je "starinski", onda može sam' da se u'vati za uši i da igra, jer ti modeli (logično) nemaju opciju za sliku visoke rezolucije.

E do kurca. Hvala na pomoći obojici.

18. Zasto verzija sajta za mobilni izgleda kao i obicna? Mislim, cemu? Ionako moram da cekam da ucita onoliki stranicu sa sve reklamama, i da pomeram skrol levo desno i gore sole da bih procitao jedan post ko da sam otisao na verziju za komp..

19. ел постоје неке таблете или тако нешто за апетит? помагајте људи, ако има, стално цркавам од глади, а храну никакву не могу да погледам.

20. Па не треба ти за апетит кад га имаш већ, или цркаваш од глади а ниси гладна :)
    Ти си трудна, сине :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.