Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja sam pustio "Tamo daleko" da mi svira u pozadini dok sam ovde na ovoj temi, nekako mi to zvuči zajebano do jaja...
Пиши дефиницију у којој прозиваш пандуре, величаш дрогу, или ако хоћеш обрнуто, само се спрдај и све ће да бидне како треба.
Pa to i radim, jebote. :)
Šta pitaš mene, nisam ja bio tu kad se grudvao...
Pa koji moj neko ispravlja kurac na meni?
hehehe, kako kul razlog, sad mi krivo što se nisam ja setio...
Ha ha. Jako smešno! Ne znam koliko bi bilo smešno da neko od neiživljenih dođe na čet i da te provocira u nadi da će ti izvući uvredu a kad ne izvuče onda te banuje. Što zbog toga što je ljut na sebe što je nesposoban da svoj plan sprovede u delo, što zbog toga što je toliko ogrezao u nejebicu da čak banuje nekog da bi dokazao kako na internetu ima lupu preko muda i da bi pokazao svoju džentlmensku stranu. Fin dečko... Nema šta.
Mile, a jel znaš Srbina ateistu kome se dete zove recimo Ahmed ili Nuradin? Možda znaš nekog Engleza ateistu kome se dete zove Bogosav?
Kurde, moji su roditelji Srbi, ateisti pa ja nosim ime Benjamin, kršteno Svetozar. Ali mi je ovo 'svjetovno' Benjamin, najjevrejskije ime na planeti. Vidiš da ima slučajeva :)
Benjamin je i muslimansko ime, ali i kršćansko.
http://www.muslimanskaimena.info/2010/08/benjamin.html
Pa Svetozar se zoveš, šta tupiš, kad si tako kršten, a to se računa?
I mene zovu Kurd, ako tako gledaš! :-)
Је л' има неко снимак на ком Ђелић добија батине испред општине у КГ-у?
То ми се гледа, а поскидали су све са нета, мајку им јебем да им не јебем! Они мени нашли да цензуришу интернет!
Skočko ladno se zoveš kao izraelski specijalac lolo
Zasto verzija sajta za mobilni izgleda kao i obicna? Mislim, cemu? Ionako moram da cekam da ucita onoliki stranicu sa sve reklamama, i da pomeram skrol levo desno i gore sole da bih procitao jedan post ko da sam otisao na verziju za komp..
Lepo sam ja sinoc oziveo temu, a vi nastavili da je spemujete :)
Da vas pitam, ima li 'Šaljićeva mas' neku alternativu, nešto u zamjenu, što je slično i radi pos'o?
Вазелин.
-.-
Skočko namaži se ovim i nema da brineš lolo
http://images04.olx.com.my/ui/4/74/96/65816896_1-Castrol-magnatec-10w-40-rm65-kepong.jpg
hahaha skupo bemmumater xD
Šta želiš da postigneš? Ja sam koristio JOMELOP E Mente iz Padeja, imaš u sbvakoj apoteci oko 400 dinara. To jeste po Šaljićevom receptu i deluje odlično na sve vrste ožiljaka, a najbolje na opekotine. Ako imaš baš velike ožiljke od opekotina, onda uzmi JOMELOP G.
Inače, kad se opečeš na nešto, taj E samo kapneš na opekotinu i iste sekunde prestaje da boli, proverio sam na opekotini od zavarenog gvožđa...
Meni treba da malo ublažim par operativnih šavova, zakrpili su me ko mesari, ninašta ne liči, a na licu je, oću dostanem lepi....
Ko je Kaizen?