Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
brate mili, ja na licu imam 44 šava od jedne i 3 šava od druge zajebancije :)
skinuo sam 70% ožiljka, samo moraš da pratiš uputstvo i budeš uporan, i da počneš što pre jer se stariji ožiljci teće uklanjaju... od srca preporučujem JOMELOP E
Bogotac sajta.
Glavni Nindža ratnik.
Zordon.
http://www.poslovnaznanja.com/objavljeni-autorski-tekstovi/profit/22-sta-je-kaizen-kontinuirano-unapredjenje-poslovanja.htm
То ти је Царин дупли профил који је преузео сајт, па се сад прави фин.
Samo zbog ovoga treba i biti na sajtu. Ove ala Jovicic sto su protiv velicanja droge i ostalih plemenitih opijata treba edukovati. “Herb is the unification of mankind"
Скочиме, ево и ја успешно лечим ожиљак на лицу јомелопом е, с тим што сам узео баш онај Шаљићев од 800-900 динара. Баш ради посао. Ал мора поштено да се трља.
ЕДИТ: Тј, пише мелоп е на овој кутији.
Леле бато, искрено се надам да је и противничка страна подједнако лоше прошла, макар била бетон, излог, интервентна јединица или талибан. :)
Kaki ste tetrebi, brada, brkovi i ožiljci su ukras muškog lica.
prozor sa trostrukim staklom po 4 mm debljine - na slikama se skoro i ne vidi, a otkinuo sam pola čela, desni obraz, donji kapak i pomerio nos za pola cm u stranu (to mi nisu ni vraćali)
Da si meni razbio trostruko staklo sa facom ja bi te tužio razbi čoveku odličnu izolaciju :)
Čekaj bre Brus, baš skida ožiljke bukvalno?
Je li, momci, jebete li vi šta?
Има ли неки екстра добар математичар да ми објасни један задатак у пвт пошто сам ћутук за то
ne potpuno, ali mnogo više od pola ih smanjuje i ublažava - za nekog sa mojim povredama ja sad izgledam kao lik koji ima malo više bora na licu...
Devetare dajder da vidim to lolo.
A tu kremu bih i ja moga' da kupim, imam ih par.
Meni su ožiljci kul, ja sam svoju suprugu upoznao tek kad sam pocepao njušku, dotle sam imao bebifejs pa me ni jedna nije htela za ozbiljno osim nekih materinskih tipova :)
A šta ti se desilo pa si postao Skarfejs.
Је л' нормално да ми припадне мука (изистински) кад кренем да гледам постере?
Normalno Enemi, meni je slično i na reakcijama. Ne svraćam posle jela nikako.