Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Iskreno, mislim da nije ali zavisi od toga šta je na slici lolo. Možda si trudan.
Ма не, то ти оно фрустрација, стрес и онда то оде на желудац и тако... Толико су лоши да ми дође да напустим кућу великог брата.
Ja kad sam zadnji put na 50 novih reakcija dao možda 5 pluseva batalio sam da posećujem taj deo sajta a postere samo odabrane i gledam.
Ај што има гована, добро, то је нормално, него ми криво што људи који знају да праве постере не праве их... Јбг, и онда шалташ 16 страна да би видео нешто да ваља. Пих. Мораћу да кренем да гледам старе.
Realno, šta ja znam poslednji put sam zašao tamo na Božić.
samo kukate a ništa ne činite da se stanje popravi. svi na postere i definicije, oni su budućnost ovog sajta! :)
подсјети ме шта то бјееешеее поооостееер
Lulo otkad se to obrisani posteri ne brišu sa servera
Konjkurs opet može da živne lolo
Људи, мере ли ми неко прерачунати 50 Мб интернета (само листање сатова) у сате?...
Коњкурс је бре изгубио сваку поенту, како од онолико глупости да изабереш највећу? хД
Ту си у праву, нисам ниш' радио по том питању, посматрао сам све као обичан конзумент садржаја. лоло
Ja Pani ne znam da pravim postere tako da bi se uklopio odlično u sadašnje sivilo a reakcije me smorile. Za defke nemam inspiraciju trenutno pa neću da silim.
Imao je samh jedan dojajan predlog da se definicije gurnu u stranu a veličaju posteri lolo
volim postere i reakcije, odem da ubijem frustraciju pa onda mnogo pažljivije čitam defke, polako i sa razumevanjem... izgleda šašavo, ali mnogo manje brišem defke otkako svako može da pravi reakcije :)
Ja Pani ne znam da pravim postere tako da bi se uklopio odlično u sadašnje sivilo a reakcije me smorile. Za defke nemam inspiraciju trenutno pa neću da silim.
Али имаш један одабрани.... Хњо хњо хњо. х))))))
važno je učestvovati. i moji su posteri govna najobičnija ali ja ulažem puno ljubavi u njih i vremenom ću biti sve bolji i bolji. ignorisao sam taj dio sajta u početku ali sam postao svjestan koliko sam griješio, što bi reko Hese, ako ćeš da čitaš knjigu ne možeš sa visine da gledaš i podsmijevaš se već moraš da voliš svaku stranu, svako slovo. ovo sam parafrazirao ali otprilike znate na šta mislim.
Ja dok sabajle pijem kafu i nadrkan sam, brišem definicije, a kad sam smoren, naveče, ja brišem postere i reakcije.
Tako čuvam svoj bedni ostatak mentalnog zdravlja. :-)
Боли вас рац, шта ми да радимо? Мада добро, за неке од нас је ионако већ касно да сачувам ментално здравље.
Hnjo, hnjo, hnjo :D
Ja sam Pani vremenom postao gori :D Ne ide brale, daj mi ti pojam i ja ću da se iserem ko čovek i eto ti solidne defke al da lupim komentar na sliku teško. Mislim da to što mi je broj izbrisanih postera veći nego broj živih to dovoljno govori :D
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201005/10007/poluautomatski-odstra.jpg
evo, ja ću da počnem sa ovim pa ću da vidim dokle ću da doguram :)
Izgleda da jebe samo Murinjo