Разноразно питање

1. Zasto je zakljucana tema o desavanjima na kosovu?
    Ako su vec spameri u pitanji, onda spustite granice za ban..mislim uz prvobitni zuti karton.
    Nekada se na forumu moglo i procitati po nesto pametno. Toga nema jer su spameri oterali i one koji bi nesto i pametno da napisu i one koji bi nesto pametno da procitaju.
    I meni se desava da se dosta informisem na vukajliji...
    Potpuno se slazem sa lestatom i dzerijem na toj temi sto su napisali...."ako nemas nesto pametno da kazes, nemoj i da kenjas po temi...i to lose. da je bar dobro, pa ajde".
    Ako ne umete da se normalno prikljucite temi i raspravi i ako vas ne interesuje, onda je ili zaobidjite ili uzmite da igrate igru koju je dzeri okacio http://koalastothemax.com/ i vratite se kad zarsite

2. Zna neko da pravi vegansku proju sa sirom?

3. Вегани су пичке.

4. A ček, u čemu je razlika između obične i veganske proje?

U običnu ide šnicla?

5. У сиру је квака. Тако бар Пуфна мисли.

6. У веганску иду вегани.

7. Ал шта она зна.
    http://www.becejski-mozaik.rs/sh/452/40/8703/
    А сад пали, децхко. Иди зобај псхеницу. Није ово тема за Такве.

8. Vegetarijanci ždrljekaju proizvode koje proizvode životinje (mleko, sir, mleko, puter) a veganci ništa što ima životinjsko poreklo. Jerbo oni su trviji i volu da nose arafatke i spašavaju svet.

9. Pa šta jedu onda? Glođu kočić?

10. Шта и? Дадох ти рецепт за главни састојак. Повежи тачке сама.
    Веганска спознаја на делу...

11. Mislim na onaj drugi deo.
    Znam to, hvala lepo, nisam idiot. Ali je drugacija struktura pa ne znam kako to da ukombinujem ovde.

12. Ја замишљам ситуацију како би ме баба отерала у пичку материну да јој приђем и кажем "Баба, ај направи веганску проју".

13. Е, Пуфнице, а како вегани излазе на крај са једноћелијским животињама присутним на својој храни?

14. Jedu klice, salatice, povrćce i ostalu zečiju 'ranu, jerbo treba zdravo živeti da se priča o tome kako su vegani i kako će svet d' izumre ako oni ne bidnu tunakice da spasu stvar svojim arafatkama i stavovima.

15. Mislim na onaj drugi deo.

Ма ништа, глумим грубост.

16. Kako veganska proja sa sirom? Misliš na tofu?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.