Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Moglo je. Ne može više.
Jel ima još onih prodavnica "Sve za 100, 200, 300...."?
Има, али динар је толико убијен, да се оне сада зову ''Све за 600, 800, 1000'' :)
kod nas u bl ima... čak i kineski šop ili je seknd hend nudi sve po tri marke :) kod vas sam vidio knjige sve po 100 i 200 dinara... i mogu reći da ima korisnih i očuvanih udžbenika
Pa jebi ga, trebaju mi dve oslikane saksije, nisu valjda 600?
Не, него 800 :)))
Auuu, pa više mi se isplati da idem na časove grnčarstva :)))
E ljudi, zna li neko ime onog "glumca" šlj kategorije, ima neku kosicu do ramena, a da su kamenje unajmili bolje bi odglumili?
Zapravo prvi put ga vidjeh ovdje, tj neko ga meća meščini na transfer. Bi neka scena na krovu i neka đe se on svađa sa nekom trebcom.
много је мало вас модератора ај дајте да буду модератори добри аутори, као нпр Страја
Страја модерише за паре код Ивана Ивановића. Без зајебанције.
Ja bih Javioa umodovao on ne podnosi đubar i plagijate. :)
Šta bih ja bez sebe... Našla sam.
http://www.youtube.com/watch?v=mQ4KzClb1C4
Koliko sam ja obavešten, pojam moderatora će uskoro biti ukinut i definicije/posteri/reakcije će se same brisati pomoću skripti koje će brisati posle 6 sati sve što je u minusu.
A tako će biti i sa forumom i postovima na njemu, pošto će moći da se lupaju lajkovi i dislajkovi i na postove.
Курде, што зајебаваш поштен народ? :Д
Pa ko će odabirati defke?
Ovaj da se ispravim. Ko će MI odabirati defke onda?
defke će odabirati ista ta skripta, kajzen je pravi od beleški sa predavanja
Izabiraće skripta takođe na osnovu broja lajkova u periodu od svakih 6 sati.
Kurde što troluješ pošten vukajlijaški narod?
ил' је трол (а надам се да јесте јер треба ваљда и ја да модеришем!), ил' си управо обавестио људе одавде да је време да почну да кују планове за малверзације.