ил' је трол (а надам се да јесте јер треба ваљда и ја да модеришем!), ил' си управо обавестио људе одавде да је време да почну да кују планове за малверзације.
Koliko sam ja obavešten, pojam moderatora će uskoro biti ukinut i definicije/posteri/reakcije će se same brisati pomoću skripti koje će brisati posle 6 sati sve što je u minusu.
A tako će biti i sa forumom i postovima na njemu, pošto će moći da se lupaju lajkovi i dislajkovi i na postove.
reče Kurdavi.
Znao sam da će roboti da preuzmu ovaj sajt kad-tad. Roboti, mršte u KG da varite Puntove!
Taman da skrpi pare za nove servere. Ovi jedva izdržavaju sajt kakav je sad, tolike skripte bi tek napravile havariju.
P.S. Esam reko šta radi Kragujevčanin?
ко ће да скида лајкове, хејтове? коме ћемо да се увлачимо сад?
кад већ смишљаш причу, дај се потруди мало
vidiš ckm, taj tvoj post bi bio u minusu i za šest sati...
Ne trolujem vas. Ja nikada ne "trolujem"...čak mi je i odvratan taj izraz.
nikada i nisi, i mi to dobro znamo...
Kurde, znamo da gazdi puca patka za bilo kakve promene, pa i za ovo. Da nisi Kragujevčanin, pa i da ti poverujem, al ista smo škola. :D
Skripta slična onoj za samobanovanje sa time što se aktivira na 5 lajkova ili hejtova u određenom vremenu.
Nači coa može neka akcija onda da padne? lolololo
ја спремио све одавно, само чекам!
Ko će da postavlja defke, postere, reakcije? Botovi? :)
A tako će biti i sa forumom i postovima na njemu, pošto će moći da se lupaju lajkovi i dislajkovi i na postove.
reče Kurdavi.
Znao sam da će roboti da preuzmu ovaj sajt kad-tad. Roboti, mršte u KG da varite Puntove!
Ma zaluđuje, bre. Namlatio se para u pečalbi, pa doš'o ovde nas da zajebava. lololo
Kad bi se to desilo, verujem da bi pola autora batalilo sajt.
Doduše to sve sa tim skriptama i automatikom je Kaizen planirao za 20-ti rođendan Vukajlije, kako mi se poverio...
Znači negde početkom 2027. će ući u upotrebu sigurno. Najebali ste.
Mislim, trolovanje je trolovanje, a zajebavanje naroda je je zajebavanje...
šta vam je bre, pašteta ladno
e ja samo da postujem na 1111. stranici.
Homre dragi,
Jebala te pašteta u dupe, sa sve samoreklamiranjem.
Taman da skrpi pare za nove servere. Ovi jedva izdržavaju sajt kakav je sad, tolike skripte bi tek napravile havariju.
P.S. Esam reko šta radi Kragujevčanin?
Jebala te pašteta u dupe, sa sve samoreklamiranjem.
awww ♥ pašteta
NUSMI!
nema veze, što više nusmija, više pašteteee OPAAA
♥ ♥ ♥