Разноразно питање

1. E ovako, mene interesuje, ako neko zna, ili da stavi link, kako osoba može da dobije povišen šećer uslijed loše ishrane? Šta treba da se jede da se dobije šećer, odnosno, šta da se izbjegava, da do toga ne bi došlo.
    Pitam ovo jer mi "padne šećer" nekad pa pojedem čokoladu onu veliku od 300 i nešto grama. Ili evo, već 3 dana, stučem po ovu malu od sto grama. Ne jedem ja često slatko, al nekad tako pretjeram, ali me interesuje koliko treba da se pretjera da bi bilo kritično? Valjda ste skontali šta sam htio da pitam.

2. De bar pobrišite one njegove JEBEM MAJKE komentare, razvali miš skrolujući.

3. Dube, šećerni udar kakav viđamo po američkim serijama koji dobiju od kašičice belog šećera i krofne, u stvarnosti ne postoji. Samo ti ručkaj, sagorećeš, ali ne preteruj.

4. De bar pobrišite one njegove JEBEM MAJKE komentare, razvali miš skrolujući.

Vidiš ovu letvu sa desne strane što ide gore-dole kako i ti ideš mišom, e pa klikneš na to i pomjeraš brže, a možeš i sa page up i page down. Happy now?

5. Dube...a jesi mi delovao nekako bolesno kad sam te ono video.

Mom ćaletu je tako bilo isto sa šećerom kao tebi, par dana, i dok smo se mi rasvestili šta se dešava, on je umro naprasno.

6. CITATVidiš ovu letvu sa desne strane što ide gore-dole kako i ti ideš mišom, e pa klikneš na to i pomjeraš brže, a možeš i sa page up i page down. Happy now?TATIV
    Jok, uvijek se zajebem i previše odem pa se moram vrćati.

7. Ma ne pitam ja za sebe. Šta vam je ljudi?! Meni ne može ništa biti, ne bojim se ja za sebe, nego pitam čisto informativno.

8. Ma tako i moj ćale pričao, ko i ti sada, "Nije mi ništa, nije mi ništa", pa eno ga sad u groblju....

9. Ko prvo, tvoj stari je živio u komunizmu, a kao drugo, ja sam iz Krajine.

10. :-)))

E' vidiš sad kako se tera sprdnja na nivou?

Šalim se bre ja, nije ti ništa, a moj ćale je umro od sasvim druge stvari... :-))

11. Pa ti mu igrao po živcima, pa se čovjek smorio :D

12. Krajišnici ne umiru od šećera nego od masti i soli sa šunke...

13. Ma đes ti to vidjo mrtvog Krajišnika, slave ti?

14. sta je sa umotvorinama jednog care?

nesto kucam medj autorima pa sve po par defki....

15. sta je sa umotvorinama jednog care?

nesto kucam medj autorima pa sve po par defki....

?

16. jel su obrisane definicije autora Cara ?

17. Ne jedem ja često slatko, al nekad tako pretjeram, ali me interesuje koliko treba da se pretjera da bi bilo kritično? Valjda ste skontali šta sam htio da pitam.

Morao bi baš da preteraš, jer se za običan test opterećenja glukozom koji se primenjuje na trudnice koristi zasićen rastvor 100g glukoze, pa im ništa ne bude. Neko stručniji od mene bi mogao da kaže da li uopšte postoji kritična mera za organizam sa urednim metabolizmom šećera.

18. to na dnu je QR kod, skeniraš ga telefonom i preko neta dobiješ podatke o tome što piše tu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.