U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Онда је вероватно неки маркетинши трик.
neka reklama je sigurno, ali qr kodovi su generalno super stvar kad odeš u neki grad prvi put pa preko neta na fonu dobiješ detaljne podatke o nekom istorijskom spomeniku, zgradi, gradu, događaju i slično.
Aj ako neko sutra bude prolazio nek pokuša da odgonetne. Nalazi se na zidiću kod one kapije prema Domu sindikata, odmah preko puta malog Maksija.
novi hit marine tucaković,garant.
čim ima kur kod sve ti je jasno :)
Да ли се сардине термички обрађују пре него што их туре у конзерву?
Не.
Начи једемо их сирове? Фино, фино. Шта им онда раде ако их не кувају?
smisao zivota I besmrtnosti duse je?
Zna li iko šta je ono "Oj, đevojko, đekli đekli, oćemo li đe smo rekli"? Je l' neka pesma ili nešto drugo? I kako ide nastavak?
ja znam za oj djevojko Milijana....
да ли неко зна да ми каже која је ово рства на почетку клипа па све до 1:15, ова фрулица што јебе на више нивоа? капирам да је можда неко колце ал не разумем се у материју. иначе клип је са трансфера, дно дна, не обраћајте пажњу на то... треба ми песма кад се фино заракијам, да пустим да уживам.
http://www.youtube.com/watch?v=FoLmd5IQ_vU&feature=player_embedded#!
Eto ko je gradonačelnik u mom gradu... ljebe...
@Maloletnik Smisao života ti je da čitavog života tragaš za smislom da bi odapeo na najbesmisleniji mogući način. Pitaj i Marfija, ako mi ne veruješ... A, za besmrtnos duše, vutra se puše.
e ljudi, ima li neko da je citao Puskinove "Cigane" u skorije vreme, pa da mi isprica o cemu se radi?
Haha, ko je stavio ovu temu u zatamnjeni dio?
http://vukajlija.com/forum/teme/43873-kreatin-i-interesantne-slike?strana=1
ima li ko link do filma "little big man"? sa njemačkim ili srpskim titlom.
Zmaju bas sam prije par mjeseci skinuo sa piratebaya Malog Velikog Covjeka, jer je film fantastican, ali filmove obicno poslije gledanja obrisem. Evo gledam sad, ali nema ga na filmoviziji. Jedino da skines sa pajrata.
EDIT: Cigani, bilo je davno ali evo cega se sjecam. Neki lik Aleko se zvao cinimja se dolazi da zivi medju ciganima u cergi, jer mu zivot je zivot u gradu postai nesnosan. Tu skonta neku mladu ciganku i oni kao budu skupa. Medjutim jedne noci on se probudi, a ona nije pored njega i on ide da je trazi i uhvati je u sumi na kamari sa nekim mladim ciganinom. Ona mu tu kaze da ne moze biti samo sa njim, jer je ovaj cigo mladji i puniji zivota. Onda ih on tu oboje ubije. Poslije on ode do njenog djeda, starogi cige, koji se uopste ne ljuti zbog njegovog postupka i objasnjava mu kako je nekada i ranije dosao neki covjek iz grada u cergu, ali nije prihvatio njene norme i pobjegao cini mi se. Naravoucenije iz svega su starceve rijeci koji govori da ciganka (imala je i ime cini mi se) zivi takvim zivotom, slobodnim, nesputanim i divljim, a da Aleko to ne shvata i da mu nije mjesto medju ciganima.
Mozda ima i nekih netacnih stvari, ipak sam ja to citao prije 5-6 godina. Najbolje da ti to procitas, nema 100-tinjak strana i to u citljivom stihu.
^
Курчи се да зна немачки.
jebi se jebač. više bih voljeo da znam engleski, jer sam na engleskom našao, ali mi ništa ne koristi kada ne ne razumijem sve.