nisam ja neki bundžija samo napomenišem. ili jednom je jednom, bez obzira na broj postignutih poena, ukoliko između puta postoji neki vremenski razmak. e taj vremenski razmak bi trebalo da utvrdi Insistut za standardizaciju, ali da ne bude manji od jedno dva sata koliko treba čeljadetu da bar malo sna uhvati :)
Put je svaki čin preturanja posteljine da bi se pronašle gaće.
Imam problem. Jedem stvarno nenormalno. Evo bas sad pojeo 6 jaja i teglu ajvara. Kad odem na faks najvise love dajem na hranu. Ne znam koliko je dobro da toliko jedem. Moze li se kako tome stati na kraj?
Vidiš, ne bi bilo loše da postoji jedna informativna tema gde bi se moglo saznati ko su originali, a ko duplaci ovim koji nikakav doprinos sajtu ne daju...
Može li da se otključa tema o istovaru Bosanaca u Drinu? Hoću da vidim gdje bi sa Hercegovcima i zašto uvijek zaboravljaju njih, kad se zna da su oni gori od Bosanaca.
Može li da se otključa tema o istovaru Bosanaca u Drinu? Hoću da vidim gdje bi sa Hercegovcima i zašto uvijek zaboravljaju njih, kad se zna da su oni gori od Bosanaca.
Nemere. BaciJo sam ključ i ne znam gde je.
To pitanje će dakle zauvek ostati nerasvetljeno... ;-))
Paninaro, nas ne jebu ni 2%. :D
nisam ja neki bundžija samo napomenišem. ili jednom je jednom, bez obzira na broj postignutih poena, ukoliko između puta postoji neki vremenski razmak. e taj vremenski razmak bi trebalo da utvrdi Insistut za standardizaciju, ali da ne bude manji od jedno dva sata koliko treba čeljadetu da bar malo sna uhvati :)
to je to, jednom, bez obzira na broj poena :)
Imam problem. Jedem stvarno nenormalno. Evo bas sad pojeo 6 jaja i teglu ajvara. Kad odem na faks najvise love dajem na hranu. Ne znam koliko je dobro da toliko jedem. Moze li se kako tome stati na kraj?
Ova "Sara" em troluje, em briše postove. Do jaja.
Pokušala sam da izmenim ali sam slučajno obrisala, kevo mojne se odma uzbuđuješ :P
Еди паћениче, јеси то ти?
Ček da se prisetim kad sam te to rodila...
KAKO ME PROVALI PACOVČINO JEBEM TI SESTRU ĐEMBELU!
Проваљен си к'о чмар тајланске транџа курве што се јебе за педесет долар центи са маторим енглезима у каки шортсевима и хавајским шуљама.
So čim?
čiji je sara dupli
Едијев ја мислим :)
Vidiš, ne bi bilo loše da postoji jedna informativna tema gde bi se moglo saznati ko su originali, a ko duplaci ovim koji nikakav doprinos sajtu ne daju...
Koliko čovek treba da bude glup da bi to u ovolikoj meri ispoljavao?
Otvori Dube svoju temu sa duplog :)))
Nemere. BaciJo sam ključ i ne znam gde je.
To pitanje će dakle zauvek ostati nerasvetljeno... ;-))
Natnat, moj dupli je fin i ne pravi sranja. I više voli Hercegovce od Bosanaca.
Kurde, koi si partibrejker.
Volim i ja zajebanciju, ali kad zajebant ima makar iznad 12 IQ, a ovaj opasno zadire u minus, mada nauka nije ni znala za takve pojave do skoro...
Dube, upadljivo je jadan i glup, jbg...
Gde fin, sa onakvim blesavim nadimkom?