Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ima jedan moj drug sinhronizovano na portugalski sa grčkim titlovima.
Jel' može?
pa skini titl sa titlovi.com, jebo te nemački titl...
A sto ne pustis taj film sa engleskim i u nekom plejeru pustis neki drugi film (bilo koji) i u njega ubacis njemacke titlove od Little Big Man-a. I gledas paralelno, u jednom prozoru film, a u drugom titlovi.
kupi knjigu ''mali veliki covjek'', pa malo citaj knjigu, malo gledaj film.
Змају, скинеш бс плејер и он сам тражи титлове. Можеш да изабереш који год хоћеш језик.
Ima jedan moj drug sinhronizovano na portugalski sa grčkim titlovima.
Jel' može?
samo ako je brazilska verzija portugalskog. snašao sam se u međuvremenu.
knjigu da kupim? to vjerovatno kod mene nema u ponudi, a nisam kupio knjigu ne pamtim :-)
Je l' proradila, da prostiš, donja pretraga?
Šta je donja pretraga?
Ono prazno pored definicija sa desne strane. :)
Ona bolja pretraga za defke. Ne u ćošku, nego ona veća pored najnovijih definicija. :)
Meni nije ni prestajala da radi...
Pomislila sam da pitaš za groblje, a ono i nema pretragu.
a šta će ti ta pretraga ? Što ne koristiš onu gornju ?
Је л пробао неко да користи гугл, најлакши је и најбољи.
Ma kakvo crno groblje? Malo sam kratak za isto. :D
Šerloče, ova donja je bolja, detaljnija, uneseš reč i ona ti izbaci sve defke u kojima se nalazi ta reč, a u gornjoj moraš da potrefiš tačan naziv.
Meni ova nije radila jedno mesec-dva, pa ne znam kakvo je sad stanje.
Ja ga koristim. Za sad radi. :D
Neću gugl zinat bre! :D
Za koji moj je Kazan napravio donju pretragu ako ne radi?
OĆU DONJU PRETRAGU! :D
Bgate, pola sata pitaš jel proradilo a nijesi se sjetio da odeš i da isprobaš i tako zaobiđeš ovaj spem? :D
Jebe me preko telefona i ona gornja po nekad, o donjoj da ne pričam. A i da vidim da l' još neko ima ovaj problem. :D
E, na koji fazon da maknem reklame? Kad sam na kompu ne smetaju, ali kad sam na gejfonu ništa od njih ne vidim. Ima li neki imba addblock il' šta već? I postoji li vukajlija mobajl? Iiii kako menjate pozadine na vuki a da nisu boje, nego onaj neki fazon skinovi i te munje?
UBR: koristim operu, pa ako bi mogli da mi se u tom smislu prilagodite dobri ljudi koji želite da pomognete ne očekujući ništa za uzvrat.
Deki, evo ti za skinove http://vukajlija.com/forum/teme/25537-custom-vukajlija, a ovo prvo ne znam kako da ti pomognem..