pa skini titl sa titlovi.com, jebo te nemački titl...
A sto ne pustis taj film sa engleskim i u nekom plejeru pustis neki drugi film (bilo koji) i u njega ubacis njemacke titlove od Little Big Man-a. I gledas paralelno, u jednom prozoru film, a u drugom titlovi.
kupi knjigu ''mali veliki covjek'', pa malo citaj knjigu, malo gledaj film.
Змају, скинеш бс плејер и он сам тражи титлове. Можеш да изабереш који год хоћеш језик.
samo ako je brazilska verzija portugalskog. snašao sam se u međuvremenu.
knjigu da kupim? to vjerovatno kod mene nema u ponudi, a nisam kupio knjigu ne pamtim :-)
Je l' proradila, da prostiš, donja pretraga?
Šta je donja pretraga?
Ono prazno pored definicija sa desne strane. :)
Ona bolja pretraga za defke. Ne u ćošku, nego ona veća pored najnovijih definicija. :)
Meni nije ni prestajala da radi...
Pomislila sam da pitaš za groblje, a ono i nema pretragu.
a šta će ti ta pretraga ? Što ne koristiš onu gornju ?
Је л пробао неко да користи гугл, најлакши је и најбољи.
Ma kakvo crno groblje? Malo sam kratak za isto. :D
Šerloče, ova donja je bolja, detaljnija, uneseš reč i ona ti izbaci sve defke u kojima se nalazi ta reč, a u gornjoj moraš da potrefiš tačan naziv.
Meni ova nije radila jedno mesec-dva, pa ne znam kakvo je sad stanje.
Ja ga koristim. Za sad radi. :D
Neću gugl zinat bre! :D
Za koji moj je Kazan napravio donju pretragu ako ne radi?
OĆU DONJU PRETRAGU! :D
Bgate, pola sata pitaš jel proradilo a nijesi se sjetio da odeš i da isprobaš i tako zaobiđeš ovaj spem? :D
Jebe me preko telefona i ona gornja po nekad, o donjoj da ne pričam. A i da vidim da l' još neko ima ovaj problem. :D
E, na koji fazon da maknem reklame? Kad sam na kompu ne smetaju, ali kad sam na gejfonu ništa od njih ne vidim. Ima li neki imba addblock il' šta već? I postoji li vukajlija mobajl? Iiii kako menjate pozadine na vuki a da nisu boje, nego onaj neki fazon skinovi i te munje?
UBR: koristim operu, pa ako bi mogli da mi se u tom smislu prilagodite dobri ljudi koji želite da pomognete ne očekujući ništa za uzvrat.
Deki, evo ti za skinove http://vukajlija.com/forum/teme/25537-custom-vukajlija, a ovo prvo ne znam kako da ti pomognem..
Ima jedan moj drug sinhronizovano na portugalski sa grčkim titlovima.
Jel' može?