Разноразно питање

1. Већ је ГМ то питао, и ја му рекох за last.fm исто. Плаћа се, али и даље можеш да вршиш претрагу бендова, приликом чега добијеш комплет инфо о бенду, који је жанр, најпопуларније пјесме и листу сличних извођача.

Можеш и да се региструјеш и скинеш неки од скроблера, тих програма који аплоудују информације с твог плејера на твој профил на ласт-у. То је бесплатно. Тако у тренутку слушања неког бенда добијаш инфо о њему и сличним бендовима који би могли да те занимају.

То што се плаћа је ласт-ов радио, који је прије био бесплатан и могао си да слушаш радио неке групе, неког жанра и слично, и на тај начин откриваш нову музику.

2. Da ne zna ko kakav sajt da u koji uneseš ime benda, on ti izbači spisak izvođača sa sličnom ili približnom muzikom, ili nešto tipa "You might like these #$%&...". Ima li mi odgovora?

Skini I-Mesh program, neces imati predloge, ali ces moci da pretrazujes razne kategorije, umetnike/zanr/albume/pesme.

3. Је л' нек чуо за Луиса?

4. zlocesta pufnica
    Imas pod Umro je.

zasto hejtujes ijekavicu decxko!?

5. Joj bre, pa zajebavam se, sto se lozis?

6. Sta da ti kazem, ishejtuj me ondak.

7. ne spustam se tako nisko! :D lolo

8. Dobar si ti covek, sedplas.

9. Шта је са сајтом? Једе ми постове, споро ради и не приказује аватар.

10. Мени ради ок.

11. Шта је са сајтом? Једе ми постове, споро ради и не приказује аватар.

Meni ne jede, ali je spor i ne vidim neke avatare.

12. Онда телеком јебава.

13. http://www.svetosavlje.org/listarhiva/Home.aspx/Topic?topicId=15502
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! zaspala sam,premestite ovo u svetinoslavlje molim vs.

14. Au pufnice, jebote život :)

15. Što vi je ljudi, što se zajebavate koji kurac, oćete li anatemu da bače na sajt? A? Oćete li to?

16. Зар већ нису?!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.