U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kad pročistiš rč. Pod pritiskom.
Priprema za slona.
a ako nije pod pritiskom to nije to jel?
Moram ovo da probam, samo ako se nakanim. Aj neka neko kome su ove male slušalice pri uv.. ruci proba ovo, živo me interesuje je li ovo izistine.
http://www.stevenhumour.com/wp-content/uploads/2011/07/instant-speakers.jpg
pranje žutare i creva određenom tečnošću...
Otkud znam, nisam nikad probao to.
Sedolas, klistiranje ti je... Čekaj! Mene si našao! Oćeš kurac, ne znam ja ništa o tome...
glasnije je ako jednostavnu pustiš na zvučnike...
A šta ako si u vece, sereš a sluša ti se glasnije muzika, šta onda, m?
Onda kupi mobilni muzički stub, na točkiće.
ONDA PROBAJ DA IH STAVIŠ NA UŠI
ZASXTO TA GLUPA PITANJA DECXKO
OSIM AKO NE KENJASX S NEKIM U DRUSXTVU PA BI DA PODELISX OSIM MIRISA I ZVUKOVE
@ sylar011
Isključi kaps. Ne spemujte temu.
Zašto se u reklamama za Bonux detRrdžent ne pojavljuje Sergej Trifunović ?
Nemoj da si naivan,Bope.
Vesnam nemoj da me proganjaš !
Da ne zna ko kakav sajt da u koji uneseš ime benda, on ti izbači spisak izvođača sa sličnom ili približnom muzikom, ili nešto tipa "You might like these #$%&...". Ima li mi odgovora?
Mislim da nema, to je moguće samo u slučaju da na to ime benda pretraga ne izbaci ništa, pa ti oni preporuče nešto drugo ali potpuno ne vezano s´tim bendom, znači jok!
Pretpostavljam da postoje sajtovi koji imaju samo određen žanr muzike i njene izvođače, bolje da si postavio šta te konkrtetno zanima, koji tip mjuze !
Me$o to imas na last fm-u.
e sad, cini mi se da se on placa ali probaj nesto.....