EDIT: e sad sam preko računara, jedi visoko kaloričnu hranu, sa puno ovsenih pahuljica, kud znam, ja posle treninga jedem musli, ribu, ponekad belo meso, ali najviše me nahrani musli, sa ladnim mlekom.
pitanje vezano za postavljanje reakcija na kojima je ispisan tekst (gifovi sa tekstom koji je obično ono što lik sa gifa govori) na engleskom, meni je to bzvz ali bih volio da znam šta ostali autori misle o tome?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pij vodu. Mnogo vode. Ozb, za 3 meseca-10 kg uz pijenje 6 litara vode i radjenje ovij vezbi..
Brate, treniram ja, al' brate kad ja mogu ceo dan jest, ko da mi šupalj stomak.
Turi čep na dupe (il nek ti ga neko turi), jednom ćeš da se napuniš...
Neka ga neko tebi turi....
lolollooolo
EDIT: e sad sam preko računara, jedi visoko kaloričnu hranu, sa puno ovsenih pahuljica, kud znam, ja posle treninga jedem musli, ribu, ponekad belo meso, ali najviše me nahrani musli, sa ladnim mlekom.
postoji li tema za najgluplju reakciju?
Trening mi u 9, završava u pola 11, dođem kući oko 11. :D
pitanje vezano za postavljanje reakcija na kojima je ispisan tekst (gifovi sa tekstom koji je obično ono što lik sa gifa govori) na engleskom, meni je to bzvz ali bih volio da znam šta ostali autori misle o tome?
To mi je glupo i mislim da nemam niti jednu takvu reakciju.
Панинаро, ја би' та говна забранио, деце ми.
nemam ni ja i ne postavljam takve reakcije. možda bi to trebalo da se uvede i kao pravilo?
Зашто, ако добро уклопиш..да не преводиш текст са енглеског..ево ова моја одабрана има један од бољих скорова.
http://vukajlija.com/reakcije/22777
И она Циклонова "Кад узмеш таблете на своју руку" (диднт рид) је једна од бољих.
То што Панинаро не зна странске језике није аур проблем, бонвојаж. :)))
ma znam taj engleski pomalo i ono ti je bila dobra reakcija. šta znam, samo pitam.
Ти вероватно мислиш на оне што буквално преводе гиф, то треба бановати, слажем се.
Све остало подржавам, ако је креативно.
E, a kad ovaj treba da skače i dokle da buljim u ovu tačku na jutjutbu?
SAĆE ZA 6 MINUTI.
odlozeno za sutra
Ekspolodiraće kao bundeva...
Ma neće mu ništa biti, ne znam što dramatizuju toliko, kako onom čilcu nije bilo ništa a skočio sa 32 km...
a ako ne pušti balon odlećeće do sunca.