Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma i sam bi je ja brisnuo samo malo kasnije, dok vidim reakcije. Jbg sta cu kad ne znam
Nikoga drugog da nema noge, al boli ga kurac kad ode negde na slavu ne moze ga zena gazi ispod stola da manje pije:). Nego sta bi sa malinama?
Kako da rastegnem malo patike, za trecinu ili pola broja? Moze li to?
Pa trebalo bi za par dana dase malo same rasire i opuste.
Znaci da ne radim nista i nadam se najboljem? Ok, hvala.
Kese ti mogu pomoći. Naime, kada obuješ čarape(ako ih obuvaš) preko njih navuci kesu, tako nećeš imati žuljeve a tike će se same od sebe raširiti vremenom. Provereno!
uzmeš gumeni čekić i olupaš jedno trides puta po prednjem delu - to će ih malo razmekšati :)
haha, e ovo dvoje cu da ukombinujem sad :)
stvarno, cekicem se dosta stvari da rijesiti.
Čekić-srpski ključ.
Nemoj silom, uzmi veći čekić :)
Okle ti gumeni čekić čoče?
Eeeee... :)
Bosancima u Vojvodini ne daju gvozdeni da ne prejebu nešto :)
Ja mislio da će da kaže: "Otišao sam u prodavnicu gumenih čekića i rekao pravačici daj mi jedan gumeni čekić i ona mi rekla na ti gumeni čekić jebo te gumeni čekić da te jebo gumeni čekić!" :)
Može i obućar da ih mete na kalup, pa da se prošire. I ja imam taj problem, nosim 38, 5. 38 mi malo, 39 šljampavo, još mi uska, a dugačka šapa te mi nijedne ne valjaju.
Može i obućar da ih mete na kalup, pa da se prošire. I ja imam taj problem, nosim 38, 5. 38 mi malo, 39 šljampavo, još mi uska, a dugačka šapa te mi nijedne ne valjaju.
Šta mislite o studiranju modnog dizajna, sem da je gej?
- I pederski je.
šta ima tu da se studira - pogledaš Akija Rahimovskog i znaš šta muškarac treba da obuče...
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292859_450959621621024_1957872845_n.jpg zašto ova djevojka nije pobjedila?
Nema sise.
Kako da se zasitim? Čitav dan sam gladan, samo bih nešto jeo.