Разноразно питање

1. Па обрисао би их пре него истекну 24 сата, банован сам пре тога. Али ако Брус каже да су ок, нека остану, поштујем његово мишљење.

2. Znači nema prenosa. :(

3. Ovo me podseti na meč Tajson - Spinks. Celu noć probdim čekajući i onda odem da pišam i propustim meč...

4. jebo vas bre taj padobranac, slusaj vamo, imam pitanje za sve kvazi hakere i zajebante.

dakle, vindovs sedam i njegov problem neoriginalnosti. na mnogo mijesta sam naisao da izbacuje poruku windows is not genuine, i onda pocrni desktop i tako ti bleji dok ne reinstaliras. e sad, koliko kontam, nema nekih posledica osim sto neopisivo smara, pa me zanima jel ima neka caka (a da nije kupovina pravog vindovsa) da se to sredi?

5. http://thepiratebay.se/torrent/5472998/Windows_7_Activator_RemoveWAT_v2.2.5.2_by_Hazar
    Ево козаче, скини, одради активацију и радиће нормално.

6. ljubim te u cupriju!

7. izbriši syste32 hehe

8. Аукурац, отказаше скок, јеботе цео дан блентавим уз ово и на крају ништа

9. AMERIČKA PROPAGANDA!!! U STUDIJU SVE SNIMLJENO, ZATO I OTKAZUJU. BOSANCI IM RADILI PLAFON!!!

10. Koji ste me đavo informisali, sad ću da poludim dok budala ne ripi...

11. otkazano zbog vjetra. e prnem im na opremu.

12. Nema on kohones da skoči. Ja bi skočio, bi sarme mi.

13. I ja bi skočio, jebi me ako ne bih. Ko velim, kad sam se već popeo na 35 kilometara, aupičkumaterinu! Viknuo bih DOMINIRAAAAAAAAAAAJ! i đipio bih pa šta mi bog da.

14. Nema on kohones da skoči. Ja bi skočio, bi sarme mi.

Ih

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.