Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Па обрисао би их пре него истекну 24 сата, банован сам пре тога. Али ако Брус каже да су ок, нека остану, поштујем његово мишљење.
Vukice, na b92 .
SKACI PICKO!!!!!
Evo ga!
Znači nema prenosa. :(
Ovo me podseti na meč Tajson - Spinks. Celu noć probdim čekajući i onda odem da pišam i propustim meč...
jebo vas bre taj padobranac, slusaj vamo, imam pitanje za sve kvazi hakere i zajebante.
dakle, vindovs sedam i njegov problem neoriginalnosti. na mnogo mijesta sam naisao da izbacuje poruku windows is not genuine, i onda pocrni desktop i tako ti bleji dok ne reinstaliras. e sad, koliko kontam, nema nekih posledica osim sto neopisivo smara, pa me zanima jel ima neka caka (a da nije kupovina pravog vindovsa) da se to sredi?
http://thepiratebay.se/torrent/5472998/Windows_7_Activator_RemoveWAT_v2.2.5.2_by_Hazar
Ево козаче, скини, одради активацију и радиће нормално.
ljubim te u cupriju!
PRENOS JE NA B92!
izbriši syste32 hehe
Аукурац, отказаше скок, јеботе цео дан блентавим уз ово и на крају ништа
AMERIČKA PROPAGANDA!!! U STUDIJU SVE SNIMLJENO, ZATO I OTKAZUJU. BOSANCI IM RADILI PLAFON!!!
Koji ste me đavo informisali, sad ću da poludim dok budala ne ripi...
otkazano zbog vjetra. e prnem im na opremu.
Ne sme pička da se bači, pu!
Nema on kohones da skoči. Ja bi skočio, bi sarme mi.
Sisa.
I ja bi skočio, jebi me ako ne bih. Ko velim, kad sam se već popeo na 35 kilometara, aupičkumaterinu! Viknuo bih DOMINIRAAAAAAAAAAAJ! i đipio bih pa šta mi bog da.
Ih