Разноразно питање

1. Ima li tema "sevdah"? Ne mogu je naći, a htio bih postaviti pjesmu, sad kad vene ne isjekoh slušajući.

2. Коју песму Шалабајзеру?

3. Ima jedna takva Šalabajzeru. Samo sekund.

4. E, fala, mada sam mislio da ima tema baš za sevdah. Može i ovdje, ali bi trebao otvoriti jednu takvu temu. Ima li moda da mi veli 'oće li je zaključati, ili je ok?

5. A šta je merak ako nije sevdah? :)

6. Merak je uživanje, a sevdah - melanholičnost, ljubavni jad, tuga...

7. Ne može to znati niko ko nije Bosanac. Nemaju oni sevdah u genetici.

8. Nemaju oni sevdah u genetici.

Ali zato imamo burek sa raznim punjenjima. Ha!

E, aj je odbanujte i neka je neko nagovori da se vrati. http://vukajlija.com/recnik/autori/24546

9. Zasto mi je bilo potrebno 50+ pojena od definicija da bi pisao nesto po forumu/slao privatne poruke?

10. Зато што ја тако кажем, ја сам Бог, сужњу.

11. Zato što da bi se sprečila bespotrebna kuknjava novajlija (otvaranjem zasebnih tema gde se žale u vezi obrisanog sadržaja).

12. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=1140#post_2129937

и зна ли неко шта је он то био проблематичан?

13. Каже Давиде, провали како га погледа ова жена лево кад је то рекао.

14. да да извалио сам, него нисам сигуран био, и после чини ми се као да се још једно два три пута зајебе.

а и каже да је био проблематичан ко зна која је његова чупри

15. Treba mi pomoć pre svega roditelja male dece: Da li neko zna naziv ili ima dečiju pesmu koju peva Bajaga, a koja govori o brojevima? Pesma počinje stihovima:
    "Jedan sam ja,
    dva ja i ti,
    a jedan i dva su zajedno tri,
    četiri ima strane sveta,
    pet na nebu je kometa...."
    Znam da postoji i tema "Koja je ovo pesma" ali mislim da su mi veće šanse da odgovor dobijem ovde obzirom na vrstu muzike.

16. Ako je nemoguće da muškarac i žena budu prijatelji, da li je prijateljstvo moguće između dva pedera ili dve lezbijke?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.