Разноразно питање

1. Мислим да није.

2. Prpa bato! Uplašio se čovek garant.

3. Ma skočio je bre, nego gravitacija, jebiga, ovo-ono, će bude na Zemlji za koji dan.

4. Idu li tri četvrti, košulja i kravata? ....:D

5. Хахахах по мени не иду, сад не знам. Кошуља и боже помози, али кравата са тим.. Јок.

6. Pa mislim da košulja mož dide s tri četvrti, mada pomislih kad ukopim boje mogla bi crvena kravata na belu šulju, ali kad razmislim deluje malo ljomberski..pa zato pitam :DD
    fala

7. Ништа, ништа. :)

8. Поховани врабац
    Idu li tri četvrti, košulja i kravata? ....:D

http://votebits.com/wp-content/uploads/2011/09/Suicide-Gun-Point-Man.jpg

9. Jel postoje neke kladionice koje daju neku lovu kada se registruješ kod njih tipa što je TAŠ davao 200 kinti da se kockaš?

10. Au sine, preter'o si, doveo te Drkela do prosjačkog štapa.

11. Ma jok, Vuk se upucao danas 10 soma na TOČKU. Nisam se kockao bar nedelju dana, al me zanima dal neko daje nešto.

12. Još jedared

Jel postoje neke kladionice koje daju neku lovu kada se registruješ kod njih tipa što je TAŠ davao 200 kinti da se kockaš?

13. Da li ljudi koji postuju na temi "Sretan ti rođendan..." svakodnevno odlaze na temu gdje su rođendani svih vukajlijaša da vide da li je nekom rođendan ili pamte, pa se sjete?

14. Sete se kurac moj!
    To kerovi se uvlače jedni drugima u bulju.
    Tek kad je nekom modu rođendan... Pa to je zl0! Tema oma 24h na vrhu liste aktivnih

15. Da li ljudi koji postuju na temi "Sretan ti rođendan..." svakodnevno odlaze na temu gdje su rođendani svih vukajlijaša da vide da li je nekom rođendan ili pamte, pa se sjete?

Dube, što si ljubomoran?

16. Dube, što si ljubomoran?

Nisam ljubomoran, meni vukajlijašice čak i sms čestitke šalju. Samo pitam. :D

17. Poslaću ti i ja sms, neću namerno ovde da ti čestitam :)))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.