Разноразно питање

1. Da li više volite da se tuširate ili kupate?

2. Je l' to pitaš Džordia i njegovu drugaricu ili sve nas?

3. Uopšte ne kapiram teoriju da nema prijateljstva između muškaraca i žena, zato sam i pitao. Deluje mi malo jadno...ja imam puno dragih prijateljica sa kojima ni u ludilu ne bih spavao, a uvek mogu da sedim sa njima u kafani i pijem, prepričavam događaje, pričam o poslu i sl.

Valjda je odgovor u tome kako je ustvari to prijateljstvo nastalo. Ta prijateljstva o kojima pričam su nastala sasvim normalno i niko nije imao ni na kraj pameti ikakav seks.

Eto...

4. је глупост. Мајке ми, моја најбоља другарица и ја смо живи пример.

Pa dobro...moguće je prijateljstvo i ako je muška osoba izuzetno ružno, a devojka normalno izgleda...

5. Kurde, ne mora to uvek da bude obostrano ili samo sa muške strane. Možda one orose kad su u tvojoj blizini, a?

6. .ja imam puno dragih prijateljica sa kojima ni u ludilu ne bih spavao, a uvek mogu da sedim sa njima u kafani i pijem, prepričavam događaje, pričam o poslu i sl.

A zavisi šta podrazumevaš pod prijateljstvom.....ovo što si ti naveo kao primere to su muško-ženska druženja, a prijateljstvo je nešto mnogo intimnije. Samo muškarac sa muškarcem može biti toliko intiman

7. Aj ondulatori molim vas zabranite onaj gif gangam stajl, banujte svakog ko stavlja to u reakciju. Na svakoj strani makar jedna takva reakcija smoriše kornjaču!

8. tako ti i treba kad gledaš gifove, umesto da ocenjuješ defke!

9. Ako si mi reko al me mrzi da čitam jebeš ga...

10. Kurde, ne mora to uvek da bude obostrano ili samo sa muške strane. Možda one orose kad su u tvojoj blizini, a?

Jedino što im se orosi je ona pinta piva ispred njih...:-)

A zavisi šta podrazumevaš pod prijateljstvom.....ovo što si ti naveo kao primere to su muško-ženska druženja, a prijateljstvo je nešto mnogo intimnije. Samo muškarac sa muškarcem može biti toliko intiman

Valjda to dolazi sa godinama, pojma nemam. Nekako kapiram da ni ja kao tinejdžer nisam imao takve prijateljice, a sada ih odnekud imam dosta.
    Jednostavno prestaneš da budeš fasciniran seksom i ne pada ti to prvo na pamet kada si sa nekom ženskom osobom. Mora baš-baš da ti zapadne za oko, a to se ne dešava tako često, pošto ti kriterijumi za ženske kvalitete budu veoma "razmaženi". Svašta nešto treba da ima da bi ti se svidela na taj način, a na to je retkost naići. :-)

11. Питање за оно Зећанина модулатора
    Оћел падат банане више за ону опкладу? Не верујем да си издржао. :Д

12. Treba mi neki oprobani recept za teleću džigericu na roštilju a da ne uključuje onu foru sa kukuruznim brašnom i bijelim lukom. Hvala.

13. U skrami, ali tankoj(ne motaj previše slojeva) i prvo natrljana sa sitno seckanim belim lukom, solju i maaaalo tucane paprike.

Izbaci samo beli luk i eto

14. Valjda to dolazi sa godinama, pojma nemam. Nekako kapiram da ni ja kao tinejdžer nisam imao takve prijateljice, a sada ih odnekud imam dosta.

Ćuti, ja se još nisam oslobodio maštarija o drugarima, a kamo li o drugaricama.

15. Pa kažem da dolazi sa godinama, makar kod muškaraca, jer samo za to mogu da svedočim. :-)

Ja bih sada prasnuo u smeh kada bi zamislio sebe u krevetu sa nekom mojom drugaricom...bilo bi mi isto ko da zamišljam sebe sa nekim drugarom, muškim. :-)

16. Ima li nek dobar proveren recept za turšiju?

17. Ne znam da li se ćuti na tvoju teoriju o muško ženskim prijateljstvima ili na moje pitanje za turšiju.
    Stvarno, devojke, žene, domaćini, urazumite se. Koliko čega stavljate?

18. Ja obično stavim samo tol'ko kol'ko imam...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.