Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da li više volite da se tuširate ili kupate?
Je l' to pitaš Džordia i njegovu drugaricu ili sve nas?
Uopšte ne kapiram teoriju da nema prijateljstva između muškaraca i žena, zato sam i pitao. Deluje mi malo jadno...ja imam puno dragih prijateljica sa kojima ni u ludilu ne bih spavao, a uvek mogu da sedim sa njima u kafani i pijem, prepričavam događaje, pričam o poslu i sl.
Valjda je odgovor u tome kako je ustvari to prijateljstvo nastalo. Ta prijateljstva o kojima pričam su nastala sasvim normalno i niko nije imao ni na kraj pameti ikakav seks.
Eto...
Pa dobro...moguće je prijateljstvo i ako je muška osoba izuzetno ružno, a devojka normalno izgleda...
Kurde, ne mora to uvek da bude obostrano ili samo sa muške strane. Možda one orose kad su u tvojoj blizini, a?
A zavisi šta podrazumevaš pod prijateljstvom.....ovo što si ti naveo kao primere to su muško-ženska druženja, a prijateljstvo je nešto mnogo intimnije. Samo muškarac sa muškarcem može biti toliko intiman
Aj ondulatori molim vas zabranite onaj gif gangam stajl, banujte svakog ko stavlja to u reakciju. Na svakoj strani makar jedna takva reakcija smoriše kornjaču!
tako ti i treba kad gledaš gifove, umesto da ocenjuješ defke!
Ako si mi reko al me mrzi da čitam jebeš ga...
Jedino što im se orosi je ona pinta piva ispred njih...:-)
Valjda to dolazi sa godinama, pojma nemam. Nekako kapiram da ni ja kao tinejdžer nisam imao takve prijateljice, a sada ih odnekud imam dosta.
Jednostavno prestaneš da budeš fasciniran seksom i ne pada ti to prvo na pamet kada si sa nekom ženskom osobom. Mora baš-baš da ti zapadne za oko, a to se ne dešava tako često, pošto ti kriterijumi za ženske kvalitete budu veoma "razmaženi". Svašta nešto treba da ima da bi ti se svidela na taj način, a na to je retkost naići. :-)
Питање за оно Зећанина модулатора
Оћел падат банане више за ону опкладу? Не верујем да си издржао. :Д
Treba mi neki oprobani recept za teleću džigericu na roštilju a da ne uključuje onu foru sa kukuruznim brašnom i bijelim lukom. Hvala.
U skrami, ali tankoj(ne motaj previše slojeva) i prvo natrljana sa sitno seckanim belim lukom, solju i maaaalo tucane paprike.
Izbaci samo beli luk i eto
Aj da probamo.
Ćuti, ja se još nisam oslobodio maštarija o drugarima, a kamo li o drugaricama.
Pa kažem da dolazi sa godinama, makar kod muškaraca, jer samo za to mogu da svedočim. :-)
Ja bih sada prasnuo u smeh kada bi zamislio sebe u krevetu sa nekom mojom drugaricom...bilo bi mi isto ko da zamišljam sebe sa nekim drugarom, muškim. :-)
Ima li nek dobar proveren recept za turšiju?
Ćutimo, a?
Ne znam da li se ćuti na tvoju teoriju o muško ženskim prijateljstvima ili na moje pitanje za turšiju.
Stvarno, devojke, žene, domaćini, urazumite se. Koliko čega stavljate?
Ja obično stavim samo tol'ko kol'ko imam...