Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ajde bre, čoveče moj, ne zezeaj me ovde, znaš da pitam za mere esencije, vinobrana, šećera itd.
Ja odem u špajz i uzmem teglu. U slučaju da nema špajza, otići do najbližeg marketa.
Ja nemam špajz.
- u 2 l vode dodati 200 g soli, 400 g šećera, 2 vinobrana i 1 konzervans, kuvati dok ne provri, skloniti sa vatre dodati 7 litara hladne vode i 1,5 litara BIP sirćeta.
Kad naliješ povrće, ne zatvaraš odmah već sačekaš dan dva da li je upilo pa po potrebi dodaš tečnost, a zatim turiš celofan i zatvaraš.
Модови, што не бачите на наслов нешто са Колумбом од дефки или постера ако има? Годишњица данас, бре.
http://parthenonfoods.com/images/kras-kolumbo.jpg
Хехе, мени јуче две године на сајту. Лоше си ме подсетио.
A meni za nekoliko dana 5 godina na sajtu...možete slobodno da skupite pare pa da mi kupite jedan poklon, da ne donosite svako posebno. Lakše je.
Види ти њега, а жену што смо ти нашли на сајту, што смо те скућили, то ништа, а? Неки немамо ни толико!!! хД
Jeste, našli ste vi mi, kako da ne...
Skupljajte pare bre...svi po 10€ ne mora više.
To im je bre godišnja članarina za AFK. Znaš ti kol'ke su to pare????
Ма 50 центи и ћааао!
Evo ja poslao recepat za turšiju dimaš šta da zameziš. Od mene tolko za jubilej.
O, hvala za recept, tek sada vidim :))
Хоће ли бити уведн лимит за прављење реакција, сморише међеда новајлије. Убише ми вољу, бем их некреативне.
Limit postoji, al ona pauza jebe. :D
Погрешно се одразих, мислио сам минимум поена на дефиницијама за прављење реакција, као што је било. Макар минимум био 10 гласова.
Ево предлога.
Што Каизен не уведе неке модове на пробном раду, нешто као пробни период.
Као што у свакој фирми постоји, они би само брисали спем и ово што прелива и још по неку функцију. Па ко се докаже буде унапређен у мода.
Ионако нигде од обичног радника не будеш унаређен одмах у Директора, тако може и овде.
Откуд ти ентузијазам да размишљаш уопште о таквим стварима?
Било је од почетка године 650 предлога, усвојено је 0. Мсм, вај бадр...
Sve to može da se uradi brzo, lako i bezbolno. Ali realno gledano, znam da je ovo smorilo, nažalost Kajzena boli kurac.