Није ентузијазам, гледам да направим реакцију да ваља а онда је затрпају новајлије свакојаким глупостима и небулозама, па сам револтиран смислио тај предлог.
Koji je osećaj kada si recimo tinejdžer od nekih 17 leta, a živiš u istoj kući sa svojom babom od 75 godina, recimo ovom ovde
http://int.rgo.ru/wp-content/uploads/2011/04/0018.jpg ...i koju naravno treba da smatraš za izlapelu, prostu i zastarelu, a ona se zove Valentina Terješkova i letela je u kosmos pre skoro pola veka?
Kurde, iskreno, mene bi lično bolio kurac. Stari ljudi su po nekakom difoltu dosadni a to kurčenje sa ordenjem i priznanjima mogu mačku o rep okačit da se tako duhovito izrazim. I usein Bolt će za 20 godina moć samo da šmirgla medalje. Ja neću, jer ih neću ni imat, al se nadam da ću barem imat kakav takav smisao za humor.
Koji je osećaj kada si recimo tinejdžer od nekih 17 leta, a živiš u istoj kući sa svojom babom od 75 godina, recimo ovom ovde
...i koju naravno treba da smatraš za izlapelu, prostu i zastarelu, a ona se zove Valentina Terješkova i letela je u kosmos pre skoro pola veka?
Nisam tinejdžer, ali bih se i svojevremeno kada sam bio tinejdžer, useravao od sreće da mi je Valentina Terješkova baba. Mada, bio sam jako ponosan i na moje rođene babe iako ih nisu primili za kosmonaute (zbog zuba).
Nešto pokušavam da zamislim kako li je to da imaš babu koja je kosmonaut...
Ne možeš ljudski ni da je s vremena na vreme fasciniraš nekom tehnologijom, ko što je i red sa babama da se radi! :-))
"i tako, nalazim ti se ja iznad meksickog zaliva i gledam ka dole, kad ono..."
-aje baba mojne njaske vise..i ti i meksicki zaliv vise. Cuti tu i strikaj
Pa dobro, to što je bila kosmonaut ne mora značiti da nije dosadna. Čak štaviše, vjerovatno je nevjerovatno dosadna jer kosmonauti moraju biti perfekcionisti, a perfekcionisti su u biti dosadni.
ei trebala bi mi slika/reakcija neke kao uplasene babe, koja sumnjicavo gleda kroz prozor ili tako nesto, pa ako znate gde ima, bio bih vam zahvalan :)
btw, ovo za babu bi bilo prilicno kul, mada verujem da bi smarala..
E, al bar ne bi mogla da ti kenja kako non-stop spavaš, jer je i ona dok je bila u svemiru zaspala kad nije trebalo i propustila jedno javljanje kontroli, pa su digli uzbunu. Posle je zbog toga Koroljev popljuvao ideju da se žene šalju gore.
Tijanić je smrad. Nije prenosio ni Liverpul-Mancester, moro sam na netu da gledam, a neam zivaca za to, pa sam posle pogledao samo higlights na JT. Kad ja budem osnovao svoju drzavu, stavicu normalne ljude da prave program za drzavni TV kanal. Nek jedu govana, djubreta jedna.
EDIT: PS Kelte, daj jos nakih kul igirca :D
EDIT na EDIT: nema veze, al sto si opet otkljucao temu?
Није ентузијазам, гледам да направим реакцију да ваља а онда је затрпају новајлије свакојаким глупостима и небулозама, па сам револтиран смислио тај предлог.
Испаде да сам џаба кречио.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/26957032.jpg
Kurde, imaš pivu za recept, drugarica je bila oduševljena mojim kulinarskim umijećima.
Fala, da ste mi živi i zdravi. :-)
Drugarica ili rođaka?
Drugarica, međede subotički :D
Međedi su samo izbosne!
http://int.rgo.ru/wp-content/uploads/2011/04/0018.jpg
...i koju naravno treba da smatraš za izlapelu, prostu i zastarelu, a ona se zove Valentina Terješkova i letela je u kosmos pre skoro pola veka?
Počneš nešto da joj sereš, a ona te samo pogleda ko da si tele i nastavi da glanca onu svoju medalju heroja SSSR-a sa onom krpicom za čišćenje vizira od kacige skafandera...
http://fr.womenofaviationweek.org/wp-content/uploads/2012/06/02-valentina_terechkova.jpg
Kurde, iskreno, mene bi lično bolio kurac. Stari ljudi su po nekakom difoltu dosadni a to kurčenje sa ordenjem i priznanjima mogu mačku o rep okačit da se tako duhovito izrazim. I usein Bolt će za 20 godina moć samo da šmirgla medalje. Ja neću, jer ih neću ni imat, al se nadam da ću barem imat kakav takav smisao za humor.
A što pitaš? :)
Nisam tinejdžer, ali bih se i svojevremeno kada sam bio tinejdžer, useravao od sreće da mi je Valentina Terješkova baba. Mada, bio sam jako ponosan i na moje rođene babe iako ih nisu primili za kosmonaute (zbog zuba).
Kontam da bi mi se penjala na kurac jer bi bila u ovom dazonu
http://www.fanpop.com/images/polls/12681_2_160.jpg?v=1187371727
al non stop ista prica
Nešto pokušavam da zamislim kako li je to da imaš babu koja je kosmonaut...
Ne možeš ljudski ni da je s vremena na vreme fasciniraš nekom tehnologijom, ko što je i red sa babama da se radi! :-))
During the flight...
"i tako, nalazim ti se ja iznad meksickog zaliva i gledam ka dole, kad ono..."
-aje baba mojne njaske vise..i ti i meksicki zaliv vise. Cuti tu i strikaj
Pa dobro, to što je bila kosmonaut ne mora značiti da nije dosadna. Čak štaviše, vjerovatno je nevjerovatno dosadna jer kosmonauti moraju biti perfekcionisti, a perfekcionisti su u biti dosadni.
ei trebala bi mi slika/reakcija neke kao uplasene babe, koja sumnjicavo gleda kroz prozor ili tako nesto, pa ako znate gde ima, bio bih vam zahvalan :)
btw, ovo za babu bi bilo prilicno kul, mada verujem da bi smarala..
E, al bar ne bi mogla da ti kenja kako non-stop spavaš, jer je i ona dok je bila u svemiru zaspala kad nije trebalo i propustila jedno javljanje kontroli, pa su digli uzbunu. Posle je zbog toga Koroljev popljuvao ideju da se žene šalju gore.
Ma znam...a kako li bi te gledala dok pičiš neki igricu sa svemircima ili nekim tako letećim tanjirima na kompu.
:-))
Је л' могуће да тијанићи не преносе клинце против Енглеза?
Tijanić je smrad. Nije prenosio ni Liverpul-Mancester, moro sam na netu da gledam, a neam zivaca za to, pa sam posle pogledao samo higlights na JT. Kad ja budem osnovao svoju drzavu, stavicu normalne ljude da prave program za drzavni TV kanal. Nek jedu govana, djubreta jedna.
EDIT: PS Kelte, daj jos nakih kul igirca :D
EDIT na EDIT: nema veze, al sto si opet otkljucao temu?