Разноразно питање

1. highlighter

ti si mod, niko nema tolko para za nalog

Pa nek me iskušaju, drčan sam ja na pare...

2. Pa prodaj ako je povoljna ponuda. Posle samo otvoriš drugi.

Pa, znaš kad bih prodala ovi' nalog? Nikad! Najozbiljnije.
    Za srce mi priras'o, a i registrovala sam se na rođendan tada...eeeeehh, kad se setim... :))
    A ovamo da mi neki nePNcMeNjakOBNć rovari po profilu...ju, ju!

ED: Imam printskrin svoje uljudnosti :))

3. kurde, aukciju dorganizuješ, da ti ne promakne neki kvlt ponuđač

vangoga, bre, prodaj nalog pre nego što ti ga uhakuju, to ti je klasična prodaja/kupovina cigle :)

4. ЏелА
    Ko 'oće da kupi nalog? Evo mu ovaj+2 gratis za 3 'iljade lololo

1000 po nalogu? e moj djeljane, bolje da ucis od sugradjanina kako se trguje

5. kako se kreću cene ovih dana? jel utico pdv i poskupljenja?

6. tis u prvih sto, znaci preko 100 evra

7. Понуди на лимунду.

8. 1000 po nalogu? e moj djeljane, bolje da ucis od sugradjanina kako se trguje

Jok, ovaj za 2 'iljade, a druga 2 za po 500, ipak imaju samo po par defki.
    AJMO, BRZO, PONUDE U PEVETE!

9. E, ako počnu da se na mojim defkama, postovima i komentarima pojavljuje ošišana latinica, gramatičke i pravopisne greške - da znate da je profil hakovan! Ha!

10. a ako je u prvih pedes, jel može do dve glave da ripi?

11. Kako je trenutno porasla ponuda naloga,uskoro cete moci da kupite Delevrin nalog za 500 dindzi. Sto uopste zelite da prodate nalog?

12. jer su to lako zaradjene pare, tonjeli

13. Drkamo se, peškiriću, niko ne želi da proda nalog.

14. nema to smisla, slabe su to cene, pa neko je ovde pet godina pisao ko magarac i to se ceni jedva preko 100 evra?! pa nisu ovde ljudi došli da rade ko asistenti na fakultetu, majkumu!

15. Ja sam formirao cenu za svoj nalog!

Dakle, nalog iz godine otvaranja sajta, TOP 10, moderatorski, sa krunama, sa definicijama koje su krali razni sajtovi, novine, emisije i sl, nema limita pravljenja reakcija, postera, definicija, nema brisanja toga što napraviš, a ti možeš svima da brišeš i vraćaš, možeš čak i po četu da brišeš i banuješ sve članove, samo sebe da ostaviš, možeš po FB stranici Vukajlije da kačiš šta ti hoćeš...sve u svemu:
    1500€, mogu nešto da spustim, ako se dogovorimo da isplata ide u komadu.

16. e, kurd već zna da ceni svoj rad, poštena ponuda sa kapacitetom da preraste u još pošteniju!

17. Kurde, daš za 50 evra i gajbu piva?

18. A avatar gratis! :)

19. Kurde, daš za 50 evra i gajbu piva?

Može, al da mi i pare i gajbu sada doneseš peške ovde kod mene kući. Sad odmah ili nikad više! :-)

20. Kurde ja imam 1200 eura što ostadoše od faksa ako kiksnem budžet. El može to?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.