Разноразно питање

1. 1500€, mogu nešto da spustim, ako se dogovorimo da isplata ide u komadu.

Јел може за сир, кајмак и мало пршуте у износу од 1300е? :)

2. kurde, promeni naziv teme u Raznorazne ponude :)

3. Neozbiljni ste...

SAMO OZBILJNE PONUDE SLATI NA:

KURD PVT,
    www.vukajlija.com
    -server sivo crn-
    26000 Pančevo

4. Može, al da mi i pare i gajbu sada doneseš peške ovde kod mene kući. Sad odmah ili nikad više! :-)

Odakle ti beše? Ima li neke veće vodene površine između Kragujevca i tog mesta?

5. Nema...uzmeš samo pravac prema G.Milanovcu, prođeš ga i ideš sve dok ne vidiš tablu sa zvezdicama na kojoj piše Luxembourg...onda kad posle par sati vidiš tablu Hesperange, zovi me na mob da te pokupim.

6. Znači, 50 evra i gajba piva? Dogovoreno, krećem sutra ujutru!

7. Rekli smo sada odma' i peške!

8. Može i tako, ja krenuo!

9. Ajde, čekam ja...i pazi da je pivo 'ladno!

10. Је л' још неко има проблема са малом претрагом или само мени не ради?

11. Meni ne radi ni pretraga i baguje mi kad stavim nesto u omiljene :S!

12. Значи газда опет поправља...

13. za moderatore: što zaključaste onu temu o komentarima?

mislim da je to bila dobra prilika da se prorijedimo malo i da ponešto kažemo jedan drugome.

14. što zaključaste onu temu o komentarima?

Gade mi se likovi koji su tolike face da imaju muda da vređaju samo na net-u, jer ih u pravom životu jebe ko kako stigne i šutira zato što su jadni, iskompleksirani i upadljivo asocijalni.
    Inače na Vuki pričaju o pičkama samo oni koji pičke videli nisu, vređaju samo oni koji pognute glave idu kroz ulicu-od straha da ih neko možda ne primeti pa ih jebe u "rč" u haustoru, kurče se oni kojima mama i danas pegla stvari za školu i sve tako nešto...

Ta tema samo može da oživljava sećanja na takve likove i njihova "junačka" dela, a to je malo bzvze.

15. Slažem se. Ne treba ni trošiti riječi već naučiti da se ignoriše.

16. Inače na Vuki pričaju o pičkama samo oni koji pičke videli nisu, vređaju samo oni koji pognute glave idu kroz ulicu-od straha da ih neko možda ne primeti pa ih jebe u "rč" u haustoru, kurče se oni kojima mama i danas pegla stvari za školu i sve tako nešto...

Увреда за Пацова.

17. Griješiš, ja pričam o dojkama i seksu samo iz razloga što imam veliko iskustvo sa tim, pa mogu da prenosim na mlađe naraštaje te informacije, koje će im ako Bog da koristiti i pomagati u budućnosti.
    Ali stvarno bi bilo kul da se otključa ta tema, onda se pokače dva lika, treći prati, oni se nađu na nekom mjestu da odmjere snagu junači prsa u prsa, ovaj treći naravno sve to prati i dođe da snima. Na kraju mi to postavimo u transfer blama. OPPAAAA

18. Реци шта треба Шерлоче.

19. Ne mislim nikoga da vređam, niti imam ikoga posebno u vidu, samo iznosim fakte koje svi znaju...i oni koji tako pišu i oni koji to čitaju.
    Svi lepo znaju kakvi to likovi stoje iza tih takvih pisanija, zar ne?

20. Koji mod mi je odabrao defku, moze li se znati, hocu da mu popusim.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.