Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Je l hot ovo nekome?
http://www.youtube.com/watch?v=ej8-Rqo-VT4
Ma nije hot, ali ako se od ovoga ne ukenja, jebi ga. Čovjek nakon ovog doručka može ladno da popije gajbu piva i ode na posao.
Мало је геј.
Никад ми неће бити јасно како неко може да буде толико смотан и да се посече бријачем за једнократну употребу. Јбт, нисам се обријао три године, али раније док сам то радио малтене сваки дан, никад се нисам посекао. Чак и кад сам имао пун курац чибуља на лицу.
Што се тиче доручка, до јаја је.
Ali Džimi, drugo si ti.
Ja sam se posjekao jednokratnim, kad sam se brijao prvi put. I to zakačio iza uva, nisam ni vidio dok nije počelo da se slijeva niz bradu.
Samo da izbaci voće, jebo to.
И воће је кул. Какош без воћа да живиш?
Ko i dosad.
Da je bar narandža, nego grejp, ili šta li je već? I nema jutarnje rakijice uz kau. A kašičica meda? Ccc...
Зависи де се бријеш... Неки брију муда једнократним јер им се посрећи једном у по' године па им смор да купују прави за доле... А будимо реални, муда су осетљивија од фаце па се лакше и посечеш...
Daj, ne mrsi muda.
Дубе, мислим да је оно црвена наранџа.
Јебага, Лоле, па на лице сам мислио. Да су га приказали како брије муда и крене крволиптање, друга би прича била. :)
Nešto mi pade na pamet.. Da li ima više definicija na groblju ili u opticaju?
Šta je sve potrebno da biste držali žabu kao kućnog ljubimca? Razmišljam da usvojim jednu šljapavu što mi se non-stop vrti oko ulaza u stan.
Šta se dešava, ako npr. postoje dva profila sa različitim nikovima a istim lozinkama, i jedan korisnik od ta 2 uplati ktitora i promeni ime u isto koje ima ovaj drugi?
Ne mogu postojati dva ista imena na sajtu. Ukoliko pokušaš da promeniš, izbaci ti:
U opticaju.
Već postoji nalog sa istim imenom!
Pre je moglo, čini mi se?
KOSTIĆU DECHKO, ODGOVORI NA PEVETE