U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ovako, pre sto godina pročitah po meni neopevanu glupost u Politikinom Zabavniku. Pisalo je u rubrici Verovali ili ne (tako nešto) da je prvo izmišljen upaljač, pa tek onda šibica. Ima li neko neki dokaz da mi potvrdi ovu tvrdnju, pošto je mene poprilično blam da poverujem u to?
Odlično. Upravo opravdanje kakvo mi je trebalo.
Butt, ja sam čuo suprotno, da brže prodje ako vežbaš.
A ja sam čuo da gamby ima vanbračno dete.
Gamby, pa zašto onda kauboji nisu imali upaljače, nego kresali one barutne štapiće o čizme?
Да, Гамби је у праву. Заиста брже прође. Такође, кад знаш да ће бити упала, два андола пред спавање и туширање наизменично топла хладна вода.
Кад размислиш, кресиво постоји много пре знања да се накалеми сумпор или фосфор на парче дрвета. Оно, неки примитивни трип упаљача вероватно, кресиво и бочица са смолом или тако нешто. Нико није рекао плински упаљач, а горе и друге ствари сем прерађеног бензина.
Vikipedija:
E, hvala vam. Sad mi je jasno. :)
Ima li neka tema na foru "Čiji je ovo citat" na forumu?
Ne, zvuci kul, otvori pod Kultura.
Slusa li neko 50e, 60e?
Da.
da.
Aj otvori temu, 'leba ti.
Otvori sam, nisam siguran sta te tacno zanima iz 50ih i 60ih. Siroko je.
Zar ti pufnica zvuci muskobanjasto?!
Lolol, strap-on ga je zbunio.
Da sam rekla safari razumela bih, ali strap-on je, masni moj druze, za devojcice.
Sta ces, ja sam covek u godinama, slabije primecujem te nikove.
I ja sam covek u godinama, ali ja tvoj nick procitah. Nepostovanje, sta ces.