Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nije nepostovanje vec slab vid.
I skrenula(?) si sa teme. Ako hoces da otvoris, otvori, ne vidim cemu su potrebna dodatna pitanja.
Ah, okej ondak.
Pa znas da je Kaizen stavio da ne mozemo da otvorimo vise od 4 tema za nedelju dana. Ja presla taj limit i sad ne mogu. Molim te?
Naprsvila si 4 teme? Koje?
Nisam znao da postoji limit. Nije problem. Samo mi detaljnije objasni kako hoces da izgleda uvod.
Trolujem?! O cemu ti to?!
Ma masni, nista posebno, mozemo pisati o izvodjacima koje volimo i ostavljati linkove sa yt-u.
Ne znam o cemu pricas i sto si me spopao. Je l zato sto nisam htela da ti posaljem sliku? To je mnogo gej, druze. Okani me se.
Nemoj ja da vam svima pošaljem svoje slike...
Pa djevojka samo hoće da napravi kviz sa pogađanjem citata. U čemu je problem, a Kaizene?
Sad sam zbunjen. Odlucite kako hocete, pa ako nekom treba neka mi posalje pvt. Ili sami otvorite, meni je svejedno.
Elektricaru, skini mi se sa mog imaginarnog glansa.
Stavicu ti misomor u paprikas, samo se ti zajebavaj.
Eto, tako mi i treba kad hocu da pomognem.
Masni, on mi se izvinjava na pvt-u, samo je trolovao. Ako napravis temu to ce biti mnogo kul, sad bih bas kacila nesto od Chubby Checker-a.
Ja ću tebi da sipam aceton u kremu za lice.
Sta ti mislis, da sam ja tamo neki metro pa se lickam svaki cas? Ne's, burazeru.
Otvorio bih da ste iskreni. Nije lepo lagati.
A i idem, ubice me zena. I ako bude slucajno neko pitanje - da li da se zenim i sl., moj savet je - nikad. :-)
Maaaaaaaaasniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ponesi leda, elek, trebaće ti.
Menjanje dresova sad.
Trebace mu leda jer cu da ga sutnem sto jace mogu u suve sljive.