Разноразно питање

1. Cole, nadam se da nisi ozbiljan....

Maloletnik - 24 sata od poslednje napisane, računajući i obrisane...

2. Cole, ima samo na Amazonu.

3. Cole, nadam se da nisi ozbiljan....

И јесам и нисам. Било би ме срамота да ме неко види с тим у устима али није лоша ствар... То ти дође као оне крокс папуче које су одвратне за медаљу а удобне...с тим што те људи виде у томе, а с овим не. Иначе их никад нисам обуо...

4. Bruce, de ubrzaj to malo, imam genijalnu ideju, zaboraviću ako ne napišem uskoro daš ga u pm..

5. Stiki nouts brate. Ili u fon metni.

6. Zašto na posterima kod opcije "prijavi", ne izlazi razlog prijave?
    Muka mi od Ramosove lopte a voljna sam da hejtujem i tužakam.
    Ovako, nisam u mogućnosti.

7. И јесам и нисам. Било би ме срамота да ме неко види с тим у устима али није лоша ствар...

Uzmeš plastični poklopac za razvodnu kutiju i isečeš u elipsu. On ima plastični šraf koji možeš držati zubima dok se briješ...

http://beoplast.info/slike_proizvoda/02_poklopac_za_razvodnu_kutiju.jpg

8. ili odeš kod brice. časti sebe.

9. Je l' ima neko screenshot onoga što je napisao onaj Redži u prvom postu na onoj njegovoj trol temi pa je obrisao i popio ban onda.

10. ŠTa predstavlja "Sajmon Seez" ona pjesma od Prti bee gee?

11. Дал неко зна како се зове онај видео где тип мртав пијан улази у стан и прави русвај повраћа сере и штајазнам и на крају скапира да је у погрешном стану и уђе у свој... ПЛИЗ ХЕЛП

12. Kako sankciotisati ovo glupost 'navijača' Novog Pazara?

http://www.b92.net/news/pics/2012/10/24/187634150650882695828f2242119065_orig.jpg

Ako ne možete da pročitate...

„Rešen rebus, srce, bubreg, pluća, živela žuta kuća“.

13. Забранити навијачку групу... Као што су и Радовце давно требали да забране.

14. Као што су и Радовце давно требали да забране.

Enemi des ti, kako kolena lolo

15. Koliko ja znam bilo je neko zabranjivanje United Forsa, ali ovo je već idiotizam...

Bez publike do kraja sezone, i bez publike na gostovanjima, pa da vidiš kada će sledeći put staviti takav transparent... ali od toga ništa neće biti... :(

16. Kako sankciotisati ovo glupost 'navijača' Novog Pazara?

Glupost je kada prdneš u crkvi, ovo nije glupost, ovo je ozbiljna provokacija.

17. Ja bih uveo streljanje, pa kom opanci kom obojci, dok se načisto ne iskorijenimo ili konačno postanemo ljudi.

18. Ili ono - svima na Balkanu podijeliti po nož pa ko prvi potegne taj će da pretekne. Ovako definitivno ne može jer smo stoka.

19. Šta znači "lot" u numizmatici, kolekcionarstvu i sl.?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.