И јесам и нисам. Било би ме срамота да ме неко види с тим у устима али није лоша ствар... То ти дође као оне крокс папуче које су одвратне за медаљу а удобне...с тим што те људи виде у томе, а с овим не. Иначе их никад нисам обуо...
Zašto na posterima kod opcije "prijavi", ne izlazi razlog prijave?
Muka mi od Ramosove lopte a voljna sam da hejtujem i tužakam.
Ovako, nisam u mogućnosti.
Дал неко зна како се зове онај видео где тип мртав пијан улази у стан и прави русвај повраћа сере и штајазнам и на крају скапира да је у погрешном стану и уђе у свој... ПЛИЗ ХЕЛП
Koliko ja znam bilo je neko zabranjivanje United Forsa, ali ovo je već idiotizam...
Bez publike do kraja sezone, i bez publike na gostovanjima, pa da vidiš kada će sledeći put staviti takav transparent... ali od toga ništa neće biti... :(
Cole, nadam se da nisi ozbiljan....
Maloletnik - 24 sata od poslednje napisane, računajući i obrisane...
Cole, ima samo na Amazonu.
И јесам и нисам. Било би ме срамота да ме неко види с тим у устима али није лоша ствар... То ти дође као оне крокс папуче које су одвратне за медаљу а удобне...с тим што те људи виде у томе, а с овим не. Иначе их никад нисам обуо...
Bruce, de ubrzaj to malo, imam genijalnu ideju, zaboraviću ako ne napišem uskoro daš ga u pm..
Stiki nouts brate. Ili u fon metni.
Zašto na posterima kod opcije "prijavi", ne izlazi razlog prijave?
Muka mi od Ramosove lopte a voljna sam da hejtujem i tužakam.
Ovako, nisam u mogućnosti.
Nije to to.
Uzmeš plastični poklopac za razvodnu kutiju i isečeš u elipsu. On ima plastični šraf koji možeš držati zubima dok se briješ...
http://beoplast.info/slike_proizvoda/02_poklopac_za_razvodnu_kutiju.jpg
ili odeš kod brice. časti sebe.
Je l' ima neko screenshot onoga što je napisao onaj Redži u prvom postu na onoj njegovoj trol temi pa je obrisao i popio ban onda.
ŠTa predstavlja "Sajmon Seez" ona pjesma od Prti bee gee?
Дал неко зна како се зове онај видео где тип мртав пијан улази у стан и прави русвај повраћа сере и штајазнам и на крају скапира да је у погрешном стану и уђе у свој... ПЛИЗ ХЕЛП
Kako sankciotisati ovo glupost 'navijača' Novog Pazara?
http://www.b92.net/news/pics/2012/10/24/187634150650882695828f2242119065_orig.jpg
Ako ne možete da pročitate...
Забранити навијачку групу... Као што су и Радовце давно требали да забране.
Enemi des ti, kako kolena lolo
Koliko ja znam bilo je neko zabranjivanje United Forsa, ali ovo je već idiotizam...
Bez publike do kraja sezone, i bez publike na gostovanjima, pa da vidiš kada će sledeći put staviti takav transparent... ali od toga ništa neće biti... :(
Glupost je kada prdneš u crkvi, ovo nije glupost, ovo je ozbiljna provokacija.
Ja bih uveo streljanje, pa kom opanci kom obojci, dok se načisto ne iskorijenimo ili konačno postanemo ljudi.
Ili ono - svima na Balkanu podijeliti po nož pa ko prvi potegne taj će da pretekne. Ovako definitivno ne može jer smo stoka.
Šta znači "lot" u numizmatici, kolekcionarstvu i sl.?