Разноразно питање

1. Zna li neko gde ima da se nađe Korto Malteze, osim u Darkvudu?

2. Lepo si rekao "svaki kolekcionar" ali veruj mi, neće onaj pravi..."Nasilje u Darkvudu" je prvi broj Zagora, magnet za početnike...

meni se čini da se zvao "Naselje u Darkvudu". počinjao je sa "poslije mnogo godina, pukovnik aurelijano buendija nije mogao a da se ne sjeti onoga popodneva kada ga je otac poveo da upozna led." ili tako nekako.

3. Zna li neko gde ima da se nađe Korto Malteze, osim u Darkvudu?

У Подгорицу, Његошева улица, преко пута Берлина, поред онога бутика ђе ради она добра пичка што диже нос.

4. Hvala ti, hahah, kakv odgovor. Ja nemam blage veze gde je to, ali verujem ti na reč. Da ne znaš slučajno koliko to košta?

5. dobro ti Smarko veli, tamo je Korto Malteze. dobre su im palačinke i grčka salata ali ima svega. čisti su, da povedeš curu da ti nos ne okinu.

6. Hvala ti, hahah, kakv odgovor. Ja nemam blage veze gde je to, ali verujem ti na reč. Da ne znaš slučajno koliko to košta?

Ђе ради онај шанкер из МНЕ паба.
    Не знам кол'ко кошта, имају мени, а ако мислиш Корто колико кошта, онда вјероватно дају неких 500 еура за кирију.

И то што вели панинаро.

7. Imate para da kupujete stripove, svaka čast. :)

8. Lepo si rekao "svaki kolekcionar" ali veruj mi, neće onaj pravi..."Nasilje u Darkvudu" je prvi broj Zagora, magnet za početnike...

Ne kontam te, svega mi. Je l' misliš da svaki pravi kolekcionar ima taj čuveni strip, originalno izdanje, naravno?

9. E, da li vec postoji ovakva pesma, samo sa drugacijim tekstom? I sta mislite o pobednicima ovogodisnje Gitarijade?
    http://www.youtube.com/watch?v=MjW5yRgFAxA

10. Зашто су ми обрисани постови на Луксовој теми? Засхто!?!

11. zašto više ne prikazuje tačne datume ispod definicija i drugog? je li neka masonska zavjera u sadejstvu sa sajentološkom crkvom?

12. гдје могу наћи ону табакеру за мотање дувана, и колико је пара?

13. Ima moja gazdarica, posle ću da je pitam pa ti javim.

14. Možeš u bilo kojoj bolje snabdevenoj prodavnici ili nekoj Tabakeriji, duvan šopu i sl.
    Košta nekih 800 kinti čini mi se.

15. гдје могу наћи ону табакеру за мотање дувана, и колико је пара?

probaj limundo/kupindo

16. Jel ovo kaizena presto boliti kurac?

17. Је л зна неко можда да ли случајно ово чудо има код нас да се купи?
    Прво ми је било ретардирано и глупо мада сада схватам да не би било лоше имати једну овакву стварчицу...
    http://www.bridgat.com/files/GoateeSaver_Goatee_Shaving_Template.jpg

18. Koliko još treba da prođe vremena da napišem defku?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.