Разноразно питање

1. Ima jedno, 5-10 dana.

2. На коју је фору овај МС Стојан постао популаран?

3. Što s' ne brišu gomna od postera?

4. На коју је фору овај МС Стојан постао популаран?

Паз' му прве песме
    http://www.youtube.com/watch?v=cCwtqAwB0Pk

5. Зато и питам. Шта као бациш га пар пута у Фарми на Ђуска, набациш метро имиџ, шатро скупу чуку на руку, убациш Гастоса у спот и узимаш кинту. Не капирам!?

6. Треба ми назив једне песме.

На неком португалском/француском/... је, ритам је шалала, из двеиљаденеке, чини ми се. Спот се доста вртео на Метрополису, а изгледа
    у неком бару, нека обична ликуша пева, а нека девојка, практично гола, али прекривена неким светлуцавим карневал-у-Риу-фазон украсима игра на бини, у бару све парови и мушкари блену у рибу, жене пизде, на крају нека ликуша свом лику проспе пиће по фаци.
    Зна ли ико?

7. Kako ja da znam da li će mi mobilni automatski vratiti vreme noćas?

8. Kako ja da znam da li će mi mobilni automatski vratiti vreme noćas?

pitao mene tata jednom "a kako ti znaš da je ono što si otkucao skroz isto izašlo na štampaču?".
    malo povjerenja u tehniku, Billy, nije zgorega :)

9. Jebem li ga, moram u sedam sati da ga navijem, ako ga navijem u osam, a ne vrati, eto meni 20 posto sa plate. :)

10. sjutra je nedjelja, ej! žao mi je što moraš da radiš nedjeljom. ako ti je što lakše i ja moram na posao sjutra, jedino ne moram da ustajem rano.
    ako imaš neki old tajm sat navij njega. a i uvijek možeš da naručiš buđenje preko telefona. samo zovi informacije.

11. Vratiće ti fon ako imaš net, ako ne, neće.

12. Ljudi što trpate šećer u rakiju?! Pa boli glava od tog sranja jeboteeeeee...

13. Imam nokiu n95, ima net, jbmlg.
    Ne znam nikog ko to radi, Dube.

14. Bili, naviješ u sedam, ili ćeš ustati u 6, ili u 7, nikako nećeš kasniti.
    Ako ti vrati vreme i probudiš se u šest, imaćeš još dodatnih sat vremena spavanja, a to je ono najlepše. :D

15. Kontao sam da tako i uradim, ali rekoh da vidim šta će reći svet. :)

16. Ljudi što trpate šećer u rakiju?! Pa boli glava od tog sranja jeboteeeeee...

Ne trpaš šećer kad sebi pečeš. :)

A to ljudi stavljaju da bude što više rakije, da mogu više litara prodati. Gamad.... :)

17. Rakija se stavlja u malom procentu da pomogne vrenje ako voće nije zrelo ili ako nije dovoljno slatko. Stavlja se do 3%, mada ovi u šećerušu stavljaju ido 10% pa posle boli glava tri dana.

18. To je bilo više retoričko pitanje.
    Pravo pitanje je zapšto Čampi nije donio baklaveeeeee?!!
    Čampi, dećko, nema bujruma kod tebe.

19. Dragi modulatori,

Vratite mi mog šiptara. Primam sve valute.

20. Ја се извињавам за брисање, тек сам је сад укапирао, може се десит' и да је одаберем, а у омиљене оде.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.