Разноразно питање

1. само ти рокај ван гого, то је универзални лијек, биће боље 1000%

ја сам од ракијских облога добио осип по врату. мојне се зајебават' с тим

То вама Руђанима тако, м? лололо :))

2. Paninaro, nisam ja gadljiva na masne viceve, al' mi sad preče da se izlečim :)Piši, brate, bez brige-ovo je slobodna Vukajlija :))
    Mesečka, žemske vazda izdržljivije od muških :)))
    Ljubi vas sve VanGoga :*

3. boljelo grlo jednu plavušu i požalila se koleginici, inače crnki. i ova joj kaže "znaš kako, kad god me boli grlo ja fino popušim svome mužu i odmah mi prođe". upamti to plavuša i sjutra dođe na posao i pita je crnka da li je prihvatila savjet a ova veli "da znaš da jesam i odmah mi je grlo prošlo. a tvoj muž nije mogao da vjeruje da je to bila tvoja ideja".
    hahahahaha

4. Ма нећеш добити осип, то овај Коматозни килав. лоло

сељачина, леват, јеботе он. лоло

5. Ahahahaaaaa, dobar!!!
    A jbg, kod mene u kolektivu samo plavuše- nema ni jedne crnke :D

6. ИНТЕРЕСУЈЕ МЕ ДА ЛИ СТЕ ВИ, БОЉЕ РАНГИРАНИ АУТОРИ, ЈЕБАЛИ НА ОСНОВУ СВОЈЕ ПОПУЛАРНОСТИ НА ВУКАЈЛИЈИ. МИСЛИМ ДА ЛИ СЕ ИСПЛАТИ ТРУДИТИ.
    ЕДИТ: Џони се не рачуна.

7. лололо јеси луд, лудаче један луди. скроз си луд

8. ИНТЕРЕСУЈЕ МЕ ДА ЛИ СТЕ ВИ, БОЉЕ РАНГИРАНИ АУТОРИ, ЈЕБАЛИ НА ОСНОВУ СВОЈЕ ПОПУЛАРНОСТИ НА ВУКАЈЛИЈИ. МИСЛИМ ДА ЛИ СЕ ИСПЛАТИ ТРУДИТИ.

ЈА КАД КАЖЕМ ДА САМ НАЈБОЉЕ ПЛАСИРАНИ АУТОР МОЈЕ РЕГИЈЕ ЖЕМСКЕ ГАЋЕ САМЕ ПАДАЈУ!

9. серем ти/нам се у регију. тебе ћу ја да јебем деветаре, на окупљању, пошто жена неће бити. а и најмлађи си, јебига. лоло

10. Сањај!
    Има ваљда неко женско јебо га ја, рачунаћемо и постерџије лоло

11. ЈА КАПИРАМ ДА САМ ЈЕДИНИ АУТОР, ИОЛЕ ПОЗНАТИЈИИЈИЈИЈИ, ИЗ СВОЈЕ РЕГИЈЕ. АКО ОДАБРАНУ НЕ МОГУ ДОБИТИ БАР ДА ЈЕБЕМ НА РАЧУН ВУКЕ.

12. http://speedy.sh/AxaZW/asdf.mid
    Је л' зна неко како се зове овај инструментал? Чуо сам га много пута, ал' му не знам име. Ово сам искуцао мало у неком програму што сам скинуо на слух, али не могу нигде на нету да нађем песму. Хвала на помоћи унапред.

Зна ли ко која је мелодија у питању?

13. Оће ли газда да оправља овај баг са пратиоцима?

14. Тебе прати 110 људи љеб ти јебем ? лололо

15. Знам, подјебавам те.

16. АРЕНА 1 ЛИВЕ ЛИНК ДА СЕ ГЛЕДА, ИМАЛ КО ?!

17. Узеће вам Срем мјеру ко што је и нама узео. Дао бих ти линк али већ губите па нећу ради твог добра лололо

18. Uspešno ste se odjavili. Ćao zdravo.

од кад ово пише?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.