Разноразно питање

1. Dogodine u prvi krećem.
    crbija crbima!

2. Dogodine u prvi krećem.

tako sam i mislio

3. kad završim, sačuvaću ti knjige. Da ne kupuješ
    :*

4. Meni ne smeta ijekavica ali mi ide na kurac naziv teme šta slušate trenutačno.

5. kad završim, sačuvaću ti knjige. Da ne kupuješ
    :*

zašto misliš da ja još nisam krenuo u školu?

6. Deluješ mi tako.
    Nego, reci mi, koja je fora sa tom vašom neutvrđenom nacionalnošću?
    Kad se treba kurčiti da ste srbi, nema većih od vas srba a kad neko popljuje crnogorce oma se ljutite.

7. Nash-e, ja sam završio školu odavno a ti si sam rekao da tek krećeš u prvi razred. a o nacionalnosti sigurno neću sa tobom raspravljati. možda kad porasteš.

8. 'Ajde, mojne da se svađate, niste djeca! Neko reče da smo mi svi crnogorci porijeklom, pa onda ste vas dvojica možda rod. Možda Nash vuče crnogorske korijene. Možda i tvoj korijen, paninaro, ko će ga znati...

9. Zamišljam ove tvoje reči kako recituje asmatični štreber osnovac dok mu se smeje ceo razred jer se ukenjao u gaće na veliko odmoru.

Ne lupaj. Daj dokaz da si završio školu!
    Do tada si još u vrtiću.
    Ako budem raspoložen, možda te i pustim da igraš fudbal sa mojim razredom al da nas ne drukaš tvojoj vaspitačici kako te maltretiramo.

10. Саће пани да ти се расрди, јебао си јежа у леђима.

11. Svaki sledeći odgovor ću ignorisati. Nemam sluha za prdež

12. Zamišljam ove tvoje reči kako recituje asmatični štreber osnovac dok mu se smeje ceo razred jer se ukenjao u gaće na veliko odmoru.

Ne lupaj. Daj dokaz da si završio školu!
    Do tada si još u vrtiću.
    Ako budem raspoložen, možda te i pustim da igraš fudbal sa mojim razredom al da nas ne drukaš tvojoj vaspitačici kako te maltretiramo.

važi, Nash-e. samo pripazi šta kuckaš ovdje.

13. Ко се туче тај се воли!

14. Da li je neka definicija, u skorije vreme, uspela da ''prebaci'' hiljadu pluseva?

15. Koliko ih imam na groblju?

16. Хоће ли Кајзен можда неком иновацијом да покуша да оживи сајт?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.