Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Vidimo se sutra na Britu! :)
Kurac Brit, ja odo za Veneciju, opaaa! :D Izgrbavio neku ponudu za 2300din da se ide sutra, bude celu subotu pa u nedelju doma. Eto, sad sam i rutu naučio i to je to. Idem da im vičem bondjorno i miskuzi dok im budem psovao po srpski jer su im cene da s' usereš. :D
venecija ti je poplavljena, gledaš li ti vijesti?
дакле исто цимање к'о код мене, и ја путовао ван, а било од сава центра. и стигнем аутобусом до београда, ал' 'де даље... чини ми се шестоједан, мада то можеш и на станици да питаш, рећи ће ти људи.
а знам да и трамвај 7 и 7л1 иде исто тамо, уђеш у онај новији који има аутомат, он ће и да ти викне кад је сава центар да знаш да изађеш.
Ma gledam, navataćemo neke čizme žabarske, jebiga.
Znači, 601 ide do Save?
дабоме. тај бус, и трамваји 7 и 7л1. то сам баш упамтио, нема три дана да сам се вратио с пута :)
ima l' neko ko mi može sredit' studentski dom? pročitaću mu sve defke :D
Si u Bg vidra?
njet.. ns. ;(
Očito nikad nisi kupovao šareni pasulj u konzervi.
Је ли постојала тема о правилима рекламирања и тим глупостима.
Да се упознам и ја са правилима. Чисто да знам кога могу пријавити за брисање дефиниција или постера.
Ima u podforumu "Informacije i FAQ"
Нисам пронашао у "Informacije i FAQ". Ако би неки мод био љубазан да остави линк. Хвала.
http://vukajlija.com/forum/podforumi
http://vukajlija.com/forum/podforumi/12
Ako je Vučica rekla da je na "Informacije i FAQ", onda je tamo, pa i da nije tamo, decxhacxhe!
Pitanje za nekog od modova, jes' da nije proslo tri dana od proslog predlaganja za naslovnu ali jel bih mogao da sad predlozim nesto jer cu mozda zaboraviti za dan dva?
Трпај у омиљене или је тури у забелешке, па је нећеш заборавити.
Koji više kurac sa ovim crnogorštinama?
smiJešne slike
podIJeli sa vukajlijašima
smiJešne slike
podIJeli sa vukajlijašima
Босанци бураз, мустафе.
to ti je ijekavica. ne mora obavezno da je crnogorština. u koji razred ideš?