Разноразно питање

1. Svaki mu komentar ima pokriće. Provjeri ;)

2. Provjerio sam i nema. :-)

3. Ne mora njegov komentar da ima link, al' zato ima posle njegovog komentara "dokaz" u vidu linka kojeg je neko drugi naveo.

EDIT: Da nema linka uopšte na reakciji, onda ide ban.

4. Нема линка на неким стварима, Макарон, а и да има то је после 2 сата, дан, 3 сата итд.... Постоји обавјештење које упозорава на то свакако, дакле без обзира је ли у праву или не, нека не проговара ако не достави линк, је ли то толико тешко?

5. On je samo neko ko nema nikakav doprinos i ima 20 komentara "PLAGIJAT!!! - "

Da li treba da proveravam sada čiji je dupli pa se toliko sekiraš za taj profil koji je jedan od 35364582 takvih istih banovanih? :-)

...Ajde bre, svađajte se za nešto drugo. Neće biti odbanovan, teme nisam ja prepravljao pa zato neću ni da ih vraćam i eto, toliko. :-)

6. Ma možda lik ne zna da treba da priloži već onako isfrustrirano napiše "plagijat-" al' se na kraju ispostavi da je čovjek u pravu. Ne znam, prevelik razlog za ban ma šta god da je uradio( nije realno i ništa). Ma i ne znam što se bakćem oko ovoga ali mi nekako ovo bezveze :)
    EDIT: Provjeravaj do kad god hoćeš, ne znam čovjeka.

7. U zadnjih 48 sati je banovano više od 20 njih trajno...ne vidim što je ovaj nečime zadužio sajt, pa ga treba ostaviti? Da bi imao ko da ide okolo i piše "PLAGIJAT!!!" po komentarima? :-)

A što mi uopšte brate pričamo o tome...? :-))

8. hahaha ma ne znam ni ja što to radim vjeruj mi :)) Aj kraj ovome :)

9. haha, čime se ti bakćeš makarone

10. a nisam normalan majke mi :)

11. Гифови су вам побједили.

12. zasto se brisu postovi sa foruma koji ne vredjaju nikog nisu bilo kakve zabranjene sadrzine?????

sta koji kurac....u usta ga...........

13. Има ли на форуму отворена тема што се тиче навијача!?

14. E, gledam sad HIMYM po 3. put i, osim sto mi je nekako jezivo da lik svojoj deci prica o svim devojkama sa kojima je imao interkors pre njihove keve, primetio sam da Teda stalno zebavaju za LeBrona i Klivlend. O cemu se tu radi? Guglao sam, ali nisam nasao nista jasno, a mrzim e da citam njegovu biografiju na vikipediji da bih pronasao taj trenutak..btw ima neke veze sa ostavljanjem..

15. Немам појма, не гледам.. Ал' Леброн је напустио Кливленд на ружан начин, јеб'ли га Вејд и Бош у пркно! Ваљда је и Тед тако неког испалио.

16. Ja koliko sam skontao, oni ga zajebavaju kad on kaze da ce mu se vratiti ta i ta zenska. Pa mu oni kazu: "Nisi ti James, pa da te ne mogu zameniti."
    Nesto na tu foru, ako sam dobro razumeo.

17. Шта ти мени "не мож' Џејмс да се замени"? Сијо како Ирвинг и Вејтерс јебу Клиперсе?! ЈЕБИ КЛИПЕРСЕЕЕЕ! х)

18. хехе, баш су јебали у плејофу прошле сезоне...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.