Разноразно питање

1. Secam se jedne od recenica: "Neither you, nor Cleveland, can get over someone leaving you". Ne razumem se uopste u kosarku, sta je sa tim odlazenjem na ruzan nacin, verovatno je to-to?

2. Ааа.. Онда је неко њега испалио к'о Џејмс Кливленда.

3. Da to je to. Zato sto je James cutao k'o picka. Smeskao se na pitanje gde ce nastaviti karijeru. U Nju Jorku su mu navijaci od svojih para postavili biborde za dobrodoslicu, neki timovi su samo zbog njega ostalima smanjivali plate ( da bi bilo dosta za njega ), u trci za njegov potpis je bilo 10ak timova. A kad je na kraju potpisao za Majami, otkriveno je da su se dogovrili jos pre par meseci.

4. Da li na forumu postoji tema na kojoj članovi/autori postavljaju fotomontaže koje su pravili?

5. Mislim da ne. Kajzen se pojavljuje na pocetku dzejms bonda

6. Zasto kompjuter uvek vara kad igras protiv njega?

7. Зато што је пичка.

8. Zašto je danas podeljeno +30 banova na isti glupi gif u reakcijama, onaj sa nekim trandžom koji mlatara kurcem?

Mislim SVI su imali želju da ga zakače na Vuku, a niti je duhovito, niti zanimljivo i baš nikako intrignantno...
    Što bre ne promeniše sliku makar malo..?

9. Дај гиф овде на минут да видимо о чему се ради па онда склони.

10. Није ми јасна фора са појасима. Пре неког времена је неко качио неку слику типа "појаси су обавезни за децу... осим ако их има шездесет у аутобусу". Зашто не постоје појаси за људе у путничким бусевима? Мислим, болео би ме курац као и већину корисника да их стављам, али опет, зашто не? ако постоји шанса да ће некоме спасити живот...

11. Nemam ga sve sam pobrisao...ali ga zauvek imam u glavi...sva sreća, pa sam poneo autentične srpske lekove i sada ću da mlatnem par Bensedina... :-)

12. U putničkim autobusima postoje pojasevi i u nekim zemljama je obavezno vezivanje putnika.

13. Dobro je da imaju i sjedišta, kakvi su kod nas divljaci.

14. Који је то гиф због којег данас 50 кретена попи бан?
    И зашто је уклоњен подфорум "НЕШТО (СтефанКостић стисн'о дугме)"?

15. зашто је уклоњен подфорум "НЕШТО (СтефанКостић стисн'о дугме)"?

Verovatno zato što nije imao nikakvu poentu.

16. Није уклоњен, преименован је у подфорум ПУТОВАЊА

17. Koliko dana/meseci/godina koristite aftersejv po isteku roka?

18. dok god prži kožu

19. Rakija je vječna lololo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.