Разноразно питање

1. A ljudi, da vas pitam, zna li ko iz Bg neku teretanu na Voždovcu, Jerkoviću, Dušanovcu, Vračaru, tako taj dio, da nije skupa puno, maksimum 2000 mjesečno da se plaća? Ne mora da bude napucana, samo da ima osnovne sprave, čak bi mi i valjalo ako bi bila neka raspala, nikakva, u njima se najbolje snalazim jer sam naučio na takve u Trebinju dole, a i one nisu skupe. Pomagajte ljudi, ja sve nailazim na neke napucane, šminkerske, članarina 2500+.

Kopi-pejst sa teme Teretana, mrsko mi da kucam duplo. Dakle, prijedlozi?

2. Нинка хоће неку теретану која кошта песто кинти месечно и у којој можеш да се убодеш на шприц којим се неко пуцо стероидима.

3. Kako najlakše naučiti matematiku? Tj. kako treba da se uči matematika?

4. Znači hiljade i hiljade zadataka, hiljade i hiljade olovaka.

5. Ne uči se već se znanje stiče konstantnim vežbanjem zadataka. Samo zadaci i zadaci.

6. Нинка хоће неку теретану која кошта песто кинти месечно и у којој можеш да се убодеш на шприц којим се неко пуцо стероидима.

Tako nekako.

7. Kako najlakše naučiti matematiku? Tj. kako treba da se uči matematika?

Учиш тако да разумеш градиво. Све о чему се тамо прича се труди да разумеш. Џаба што си одрадио 1000 задатака ако не разумеш шта си радио, јер већ 1001. може да ти буде проблем. У суштини, кад укапираш о чему се ради, пређи на задатке.
    Шта учиш, које градиво тренутно.

Ne uči se već se znanje stiče konstantnim vežbanjem zadataka.

Погрешно.

8. Ne znam Reme. Samo nek vidi način obrade zadatka, osnovne fazone i svaki zadatak postaje mačji kašalj. Ne znam bar je meni tako išlo. Osnovni koncept skontaš i to je to.
    Izvuci na papir osnovne fore i cake koje si uočio tokom obrade zadataka.

EDIT: Jebeš ti bubanje tipa "ako je ovo ovde onda je ovo ovde". Kurčina.
    Treba to odmah na papir i primenjivati na zadacima. Pišaj po matematici bez korišćenja olovke.

9. Ne znam Reme. Samo nek vidi način obrade zadatka, osnovne fazone i svaki zadatak postaje mačji kašalj. Ne znam bar je meni tako išlo. Osnovni koncept skontaš i to je to.
    Izvuci na papir osnovne fore i cake koje si uočio tokom obrade zadataka.

Све зависи о ком нивоу знања причамо. Генерално, људи уче шаблон, што је погрешно, поготову ако су испитивачи креативнији, онда су ти сви ти шаблони курчина.

10. Znam da nije fora da uradim brdo zadataka a veze nemam zašto je to sve tako. Teorija me jebe, nekako mi konfuzna, ne mogu da zamislim sliku u glavi o čemu se radi tačno.

Шта учиш, које градиво тренутно.

Metrički prostori, granične vrednosti nizova i funkcija i te munje.
    A znam da moram to da razbijam da bi mogo dalje..

11. A ljudi, da vas pitam, zna li ko iz Bg neku teretanu na Voždovcu, Jerkoviću, Dušanovcu, Vračaru, tako taj dio, da nije skupa puno, maksimum 2000 mjesečno da se plaća? Ne mora da bude napucana, samo da ima osnovne sprave, čak bi mi i valjalo ako bi bila neka raspala, nikakva, u njima se najbolje snalazim jer sam naučio na takve u Trebinju dole, a i one nisu skupe. Pomagajte ljudi, ja sve nailazim na neke napucane, šminkerske, članarina 2500+.

Има код мене, ова 'де ја идем. Тачно два сома кошта, има све што ти треба. Мало ти је даље, АЛ ЈЕБИГА! Има ту још две-три, ал сам промотер ове. ололо

12. A koliko termina imam za 2 soma?

13. Makaron, to je išlo u srednjoj. A sad moram da znam odgovor na pitanje "Zašto", osim tačno urađenog zadatka, a kod konkretno ovog gradiva koje sad učim mi to ide teško. Pa reko, možda ne učim na pravi način..

14. A ja konto ti srednja pa da ti olakšam :) A dobro na faksu ti treba posebno teorija a posebno zadaci. Sretno :)

15. A koliko termina imam za 2 soma?

Колико можеш да угураш у месец дана. лололо

16. A dobro na faksu ti treba posebno teorija a posebno zadaci.

Ih, da je posebno, nego treba povezat :)

Sretno :)

Fala fala

17. Колико можеш да угураш у месец дана. лололо

Ajdeee? Čućemo se iduće nedelje onda da se dogovorimo da mi pokažeš đe je to.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.