Разноразно питање

1. Ajdeee? Čućemo se iduće nedelje onda da se dogovorimo da mi pokažeš đe je to.

Важи, само се јави.

2. Hvala na linkovima Reme.
    FTN, Računarstvo i automatika

3. Онда цепај Мерклеа. Последњи линк. А ово само за додатно разумевање, или прво на брзину прођи кроз све па онда Мерклеа. Ако ти је лакше, и ја то сада радим. :Д

Ево ти комплет доаунлоуд Мерклеа.

4. Ajde Reme, posto vidim da si upucen, da ti se i ja pozalim. Ne kapiram, ali bas nista prsten, polje i te gluposti. Isto kolega, isto FTN :)
    Moze pomoc?

5. Opa :) Aj fala ti još jednom!

6. Hm, ajde poslaću ti svesku teorije sa ETF-a na PVT večeras. Ako hoće i Kalaš. :D
    Samo mi sada pustite PVT da ne zaboravim. Što se Merklea tiče, nije loš, mada viđao sam i boljih objašnjenja, ali ako se malo udubite ukapiraćete dosta toga, pre svega suštinu. :D Pošto skener nemam dobićete slikano šta ja imam, vezano za algebru i šta još treba, sve što imam u svesci. :D

7. More more. Eo šaljem PVT

8. 1213 strana...mnogo ste vi nesto radoznali

9. http://b.vimeocdn.com/ts/227/104/227104052_640.jpg

Волио бих да имам капу као његову, как' се зове ова врста капе јесте ли ми вољни рећи ?

10. Zna li neko da mi nadje na netu o ovoj temi:
    Naseljavanje Bugara i Mađara na Balkan.

11. Они се нису населили, и једне и друге смо направили ми Срби.

ОЧЕВИ СВИХ ОЧЕВА ОПААААААААА

12. Волио бих да имам капу као његову, как' се зове ова врста капе јесте ли ми вољни рећи ?

Gej kapa.

13. Треба ми мало прецизније..

14. То је капа коју фурају бер дерпеи по клубовима у њујорку када хоће да огласе другим педерима како су вољни да приме калабастера у педу, је л' и ти имаш исту намеру децхко?

15. Dajte dobar sajt za konvertovanje you tube snimaka u mp3.

16. Skini sebi 'Songr' i bog te veselio.

17. Neće taj, Čake, posle drugog skidanja traži da potpišeš neku peticiju. Sad ću videti taj Songr.
    Hvala, momci.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.