Разноразно питање

1. Da li neko igra Evony?

2. Bili skini Format factory, lak za korišćenje a ima dosta opcija.

3. Imam već sličan, Elek, ali taj nema ovo što mi treba. Dobar je Songr, a dobar je i ovaj Bačov.
    Hvala, momci, imate pivo kad se vidimo!

4. СонгР јебе :)

5. Prebacim karticu sa Samsungovog foto ap. na Canonovog, al neće da očita video,samo slike, ne konta videoooove ni na aparatu, a ni na kompu. Vidi se da je kamara prostora zauzeta na kartici, ali očita sam oslike. Pomagajte, poditno!

6. očitaj kartivu preko kompa pa je formatiraj na kenonu

7. Neće vidi na kompu videooove. Normalno reprodukuje na Samsungovom aparatu. Ne smijem formatirati dok ne skinem te klipove, ako ih izgubim, samoubiću se.

8. onda ukopčaj samsunga na USB, skini preko njega klipove pa posle formatiraj - a ako ne može da se prikopča iz bilo kog razloga onda odnesi kod nekog fotografa pa nek se on muči sa skidanjem :)

9. E, sad mi se otvorila ona reklama za x-rej skener sto se skida za mobilni, pa sam se zapitao, zna li neko kako to funkcionise?

10. po principu prevare korisnika...

11. On ti kaže preko ruke pomeraj mobilan, dok ti pomeraš on ti pušta snimak.

12. Где је деда?!

Eno ga leži na grudnom, sad sam iš'o da ga obiđem.

13. Је л' може да се стави песма на тјубу на рипит? Ако може, рец'те како.

14. ко је први србин који је дао го у лиги шампиона? ајд ако не зна нико, онда први југословен?

15. Zna li ko da li se i dalje prodaje onaj veliki čili čips negde? Mrtav ozbiljan pitam.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.