Разноразно питање

1. I da se ošišaš, džaba, neće ti pomoći ništa lololo

2. Šalim se ja. Ako imaš sise ko ta sa avatara, možeš i ćelava da budeš, što se mene tiče. :) A ako nemaš, džabe ti frizura dobra hehe

3. ti mora da je nisi upoznao Muri, Smorka lepo dete...

4. hehehe, imam i sliku kao dokaz :)

5. ne šišaj se

Već deset godina tako, oću li ili neću? gora sam od hamleta. :) Ne znam šta će biti na kraju, ako se nešto promeni postujem. ;)

Muri, nemam, upola manje. Jebiga.

EDIT: Jeste, upoznavanje je bilo obostrano. x)

6. Muri, nemam, upola manje. Jebiga.

Ali zato imaš dve, a ne kao ona samo jednu :)

7. Ahahahahahahahahah! Kad sam poslednji put stavila ovu sliku, Turg je ladno rekao lepi ti desni profil, ja nisam skontala da je mislio na tu jednu. lololo
    Ma, robotu koji te voli ne smeta ni da ima pola. :)

8. Okači sliku, ne verujem. :) Bog zna šta ste vi radili kad smorka ima ovoliko odabranih defki sad.

9. ih bre, Murinjo, nisam ja Lečić pa da jurim decu po Srbiji - ima si svako svoj par :)

10. Imaš dve-tri slike tamo na onim fotkama Vukajlijaša (uključujući i jednu sa malim sisama). Izlistaj tamo, nije teško omašiti, ličim na žensko, samo ne gledaj previše onaj gej pozeraj ovih muških što pretrpavaju temu. :)

Bog zna šta ste vi radili kad smorka ima ovoliko odabranih defki sad.

Eeee. Ja kažem neku Brusovu defku da mi je glupa, a on obriše, dok su ostali pitali gde mu je sad ta defka, baš im bila dobra. ;P

Enivej, hvala na pomoći, zaista mi je značilo, kažem, nisam menjala frizuru deset godina, tako da je svaki savet dobrodošao. Ako neko slučajno nađe program nek mi pošalje u PVT. Idem da doručkujem malo energona sa mirođijom.

11. Dobro, a šta ste radili? :) Jeste pričali o meni? Hahahaha, e ova mi je dobra

12. Имам проблем. Нешто сам наладио грло прошле недеље и причао једно два дана дубљим гласом, и сад као да се навадио мозак, па ме тера да причам дубље, иако је грло здраво. Певам "Кафу ми драга испеци" у пет тоналитета као тренинг сваки дан, ал не иде.

Десном руком се ухватиш за супротно уво, а шака леве шаке на нос. Притом скачеш на једној нози (произвољно) и бројиш до десет на страном језику по жељи (мада је неки из породице угрофинских пожељан). Након тога, станеш у получучањ и држећи ручне прсте на коленима, вртиш задњицом у смеру обрнутом од казаљке на сату и вичеш ХУЛА-ХОП, ХУЛА-ХОП неких десетак секунди.
    То би требало да помогне.

13. sto ste obrisali defku sto ste mi obrisali poster dje medjed vozi bicikl?

14. Обрисали? Како тако нешто генијално можете да обришете?

15. Snima ja sam hteo ovde pitati da neko napiše kako je glasila defka, daj reci leba ti.

16. ne mogu se setiti,ali naslov je taj koji jebe prejako i prekidava

17. Sto ste mi obrisali poster dje medjed vozi bicikl?

Nije nikoga vrijedjo, nije nikome smeto, a zaginu samo tako.....nema smisla....

A toliko bezveznih postera ostaje...

Evo vam te defke od tog lika.

18. da,imas i na onoj temi,dzordi okacio

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.