Разноразно питање

1. Имам проблем када гледам снимке на Јутубу. Снимак крене како треба, и како пролази, почиње полако да сецка, и звук и слика, и почне да се успорава. Конекција је добра, комплетан снимак се учита, и све је океј, а то ми се дешава. Рефрешујем страницу, опет исто, изађем из претраживача и опет уђем, опет исто. Рестартујем комп, опет исто.
    Зна неко шта је у питању?

2. hladan.krompir
    Имам проблем када гледам снимке на Јутубу. Снимак крене како треба, и како пролази, почиње полако да сецка, и звук и слика, и почне да се успорава. Конекција је добра, комплетан снимак се учита, и све је океј, а то ми се дешава. Рефрешујем страницу, опет исто, изађем из претраживача и опет уђем, опет исто. Рестартујем комп, опет исто.

I meni je to problem, al ja tripujem da je do mog procesora i grafike jer su ukurcu. xD

3. I ja imam taj problem, radi malo bolje kad je samo jutjub uključen, ako mi radi uporedo Vuka ili ne daj Bože Fejs, to ništa ne valja, iako je učitan klip ceo.

4. Имам проблем када гледам снимке на Јутубу.

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120808214342AACVjGH

5. Имам проблем када гледам снимке на Јутубу. Снимак крене како треба, и како пролази, почиње полако да сецка, и звук и слика, и почне да се успорава. Конекција је добра, комплетан снимак се учита, и све је океј, а то ми се дешава. Рефрешујем страницу, опет исто, изађем из претраживача и опет уђем, опет исто. Рестартујем комп, опет исто.

Počni od debilnih rešenja - usisaj prašinu iz procesora. Meni je to pomoglo sa identičnim simptomima.

6. Vidiš da je problem sa hromom, ne bih da paranoišem, ali taj gugl kao da namerno pravi sranja kad sam istovremeno na fejsu i jutjubu, primetili ste da se više ni tambnejl sa jutjuba ne prikazuje kad okačite snimak na fejs. Dalje, jeste li primetili kako su se uvećale profil slike na jutjubu? Takođe ti traže da koristiš pravo ime. Znači hoće da se pretvore u nešto kao fejs. Čini mi se da se vodi rat, a da tu mi ispaštamo.

7. зашто људи и кад имају сва слова са квачицама чћшж и тако даље пишу ђ као дј иако имају знак за ђ?

8. Валдемар, пробао сам понуђено решење, опет исто, не ради.
    Адвокадо, не могу да дођем до процесора, сто са компом је између два ормана па је кућиште до зида, а треба ми доста времена да све изгурам напоље, тако да од тога одустајем. :)

Ништа, стрпићу се да шупци из Јутубу или Гугла нешто учине.

9. A da probaš da očistiš keš? Ili možda ovo:
    http://www.youtube.com/watch?v=jLZg0jnfyYA
    Pošto ti video secka, možda će ti trebati napismeno:
    1) In address bar type in-- about:plugins
    2)On top right inside the windows click the +Details to reveal more info on all plugins
    3)Under name look for Shockwave Flash once you've found that look at its location it should look something like this EX) C:\Users\USER\AppData\Local\Google\Chrome\Application\2X.X.XXXX.XX\PepperFlash\p­epflashplayer.dll
    4) Once you found the one with Pepper Flash in it Disable it.
    5)Exit out of all Chrome windows to insure that the browser restarts Sucessfully

Nisam siguran da će da ti upali, al probaj...

10. Ne znam da li je pomoglo krompiru,ali meni jeste.

Znao sam da je nesto do chroma, al sam nakon reinstala windowsa zaboravio da to treba da uradim. Fala valdemare.

p.s. onaj link sto si mu ostaivo sa yahoo answersa ti je isto sto i pise u tom klipu.

POJENTA JE DA DISEJBLUJES FLES PLAYER KOJI IDE UZ CHROME, i da INSTALIRAS RUCNO KAO DA IMAS MOZILU ILI IE.. valjda je ovaj obicni bolji od tog integrisanog.

11. Да ли вас нервирају особе које нису срећне а претварају се да јеси и то са смијешком на лицу?

12. планирам да ставим урамљену слику шешеља у музички студио па ме занима да ли слика рецимо овог формата, када бих је на усбу однео у неку типа копирницу, може да се увећа а да се притом не наруши јасноћа слике?
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8xhbu-Oa03p-fFCCU_dCvUwl7q379rTswp6O8ZEXbdJj_za6dP391INYkXw

13. планирам да ставим урамљену слику шешеља у музички студио па ме занима да ли слика рецимо овог формата, када бих је на усбу однео у неку типа копирницу, може да се увећа а да се притом не наруши јасноћа слике?

Pošalji meni na mejl, uveličaću ti ja. Ako hoćeš, poslaću ti na pvt mejl adresu.

14. може, ево управо ова слика коју сам окачио, ваљда нема потребе да ти шаљем на мејл, па када урадиш, без журбе наравно, пошаљи ми на пвт.

15. таман посла да се љутим, само се ти забављај.

16. Који се курац дешава са ју тјубом задњих неколико неђеља ?

17. Hoće Dinkić i Mišković da ga otkupe pa namerno kvare da obore cenu.

18. смрадови једни, сјебаше нам интернет.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.