Разноразно питање

1. Naravno da je do jaja demokratija ovde, fokus radio već 5 godina npr. širi takva fašistička govna sa nacionalne frekvencije i niko im ne može ništa.

Slažem se potpuno sa ovom konstatacijom, samo što su po meni e-novine isti ekstrem samo suprotnog političkog stanovišta.

2. Ради ли менза сутра? Немојте да ме трпате ако не знате сигурно дал ради

3. Ради ли менза сутра? Немојте да ме трпате ако не знате сигурно дал ради

Eee, znaš li ti koliko je to nezdrava hrana i bolna duga smrt u moru holesterola?

4. Ima li neki sajt gde možeš sebi kao da menjaš frizuru, da vidiš kako bi ti stajalo? To postoji?

5. има неки програм, неки мој друг користи, ал не знам како се зове...

6. napravi se u simsu, i onda mjenjaj zufri

7. Питај мулуцу, она је екперт за то.

8. Nemam sad Sims da instaliram. Tela sam da vidim kako bi mi stajala kratka kosa, koliku kosurinu imam samo sejem dlake, jedino me Jankela još nije pobedio, nervira me.
    Aj, ako neko nađe neka postavi ovde ili meni u PVT, ili ću pitati Mulucu.
    Fala u svakom slučaju.

9. okaci sliku da prosudimo mi, hehe

10. Ima tamo na onim Vukajlijaškim fotkama. :) Ma, drugi kažu nemoj nikako, ali mene nervira. Treba mi sto godina i da to operem i osušim, a jedna polovina kose mi je crvenkasta od kane, taman da sklonim sve tragove boje i ostavim opet prirodnu boju.

11. bas sam krenuo da trazim, kasno se sjetio lolo
    ja ti evo ne bih preporucio kratku.

12. Niko ne preporučuje. :D Još mi se onda dlaka izdigne jer je kraća i nosi manju masu, verovatno bi trebalo stanjivanje... Nije to za sad odmah, nego sam se mislila da na leto promenim, ali pre toga da dobro razmislim i pogledam razne varijacije frizura. :) Hvala na savetu u svakom slučaju, I'll take it into consideration. :) Ako ništa, do ramena da skratim, ne bi bila valjda velika razlika. :)

13. Could be. :) To je ta neka fora.
    Ili ovako nešto, samo normalna boja, naravno.
    http://www.imgbase.info/images/safe-wallpapers/anime/ghost_in_the_shell/7852_ghost_in_the_shell.jpg
    Vidiš, nazad je kao kratka, kraća nego napred. :)

Što volim ovaj sajt, diskutujem sa momcima o frizuri. Mada, mislim da je možda i bolje kad imaš da popričaš sa nekim muškim za mišljenje. :)

14. jesu dobre frizure, ali da li bi to tebi stajalo? :D
    ali gle, boli te kurac, osisaj se kako oces, ko ga jebe, ako ne valja, porasce opet lolo

15. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2875486_460s.jpg
    Али стајала би ти оваква ко са друге слике лоло

16. Realno imam kosu kao ova na drugoj slici, ako ne i gušću (malo ređa od Jankele). Tako da mislim da bi mi ispala baš tako frizura. U drugom slučaju bih kao morala da peglam, da splasne, viđela sam kako nekoj Japanci stoji ista a ispeglana, a Covpa me ionako zove mangom, izgledam kao da mi je Japanac bio poštar. :) Pa valjda ne bi bilo loše. Manje-više sam sigurna da bih htela malo da promenim posle toliko godina, jedino nisam sigurna oko šiški, pošto ih nisam imala dvanaest godina. x) Ali, što kažeš, boli me uvo, možda tokom rasta posle ispadne ekstra. :)

Imala sam traumu kao klinka, kada su mi skroz skratili kosu zbog epidemije vaški, ono posle bombardovanja, i sad me spremačica pitala da li sam muško ili žensko. Zato ipak neka relativno ženska frizura, jer imam pomalo dečačko lice. :)

Hahahaha, napravih filozofiju ovde. Izvinjavam se, kad stvarno ne znam, nisam frizuru menjala od kad mi je porasla kosa (peti osnovne), samo sam održavala, tako da mi svako mišljenje znači. :)

17. хахахахаха, мени била обрнута ситуација, ја сам до шестог имао металика косу, сви су мислили да сам женско... и онда сам решио да нећу да чекам бркове да ме препознају него да се шишам :)
    а шишке јбг, то неком стоји неком не, шташ, треба се пробат

18. Имам проблем. Нешто сам наладио грло прошле недеље и причао једно два дана дубљим гласом, и сад као да се навадио мозак, па ме тера да причам дубље, иако је грло здраво. Певам "Кафу ми драга испеци" у пет тоналитета као тренинг сваки дан, ал не иде.

19. Hvala, devojke, mnogo mi je značila vaša pomoć. xD

Mda, da ne kažem da su neke već krenule da se formiraju, ili su nosile roze haljinice i mašnice, ovo-ono, a ja bila u majici na Barta Simpsona (baš se sećam) i neki šorc. xD

Ma, na leto taman, bolje da promenim jednom u životu, nema ništa loše u tome. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.