U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznoprazno-pitanje?strana=1224#post_2165258
пошто валдемар не уме да цени шекару.
и да ли је књига о милутину преведена на неки страни језик?
може превод ако је ово руски? фацо? фатал ерор?
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/36543_10151188733443305_1641733743_n.jpg
Meni deluje kao uputstvo da se pacijent dobro pričvrsti ako anestezije nema.
Dobro fiksiran pacijent i anestezija nije potrebna.
šta dosada može da uradi čoveku....nabija ražanj u pičku i još se slika ko da je to normalno, čak i zbija šale neke
Чуди ме да нема тетоважа.
Kakva je situacija za korištinje wifija na smartfonu kod nas: Ima li računa razmišljati u pravcu "e saću da uplatim samo net i teram samo WhatsApp i Viber badava" ili to ja fantaziram? Uz to, koliko je česta pojava fri wifi?
Ја не разумијем ништа од тога што си рекао.
Па вифија има по целом граду, било ком граду... Сад ако си из села у селима тешко да ћеш наћи, и који ће ти курац смартфон у селу, боље понеси секиру...
Što se tiče pokrivenosti fri wifija, na skali od 1 do 10 ocjena je negdje oko 3. Imaš pojedina mjesta u gradu gdje imaš džabaleske wifi, centar grada, parkovi neki, oko faksa i u suštini to je to.
Zna se desiti da neki tvoj komšo ne zna da mu je upaljen vajrles i bez šifre pa se onda možeš ogrebati za koji megabajt, osim tih situacija rijetko da imaš džabana otključan vajrles.
Trojka je vrlo informativna, na tako nešto sam pucao. I sad ako i platim gprs (i dalje se frljam terminologijom, ne znam de udaram) kod Telenora, kako na tome šljakaju recimo Skajp ili Viber? Poenta: ja nisam u Srbiji, cura jeste. Mog'o sam dosad dići sprat i dodati gipsane lavove pred kuću u Požarevcu za novce koje sam dao na telefoniranje. Sad ja uzo smart, i kontam dal mi vredi da uzmem recimo i curi, pa da se kao na to moš osloniti. Da konkretizujem, jel.
Mislim da taj njihov net ne leti preko gprs-a, valjda fercera preko 3g mreže. E sad, ako je moja pretpostavka tačna, mislim da možeš da pričaš preko skajpa kada si na netu (3g mreža). Net preko GPRS-a je previše spor da bi pičilo preko njega.
Opet nisam siguran da može i ta naša 3g mreža da izgura skajp poziv bez velikog sjeckanja i štucanja... To nek mlada vidi kod telenora, nek se raspita.
Hvala na ljubeznom smartfon u Srbiji 1.01!
Имаш бре милион оних софтвера за смартове као бесплатне поруке, шта већ, има и за вајрлес, пронађи на нету, милсим да има на мобил.9 па види ту... Зашто једноставно не одеш у играоницу неку?
Oće čoek da priča sa curom i dok je na baušteli i dok leži u krevetu, šta je tu čudno?
Ma sad svaki drugi fićka ima free wifi, nabaci viber i deri do zore, taman usput popiješ kaficu.
aj nek mi neko nađe onaj meme sa vendi, što svi šalju vlasuljaru, sa onom nekom ogromnom komplikovanom rečenicom
hvala unaprijed
može li meni ono "malopre" da se zamijeni i da piše "maloprije", nešto mi bode oči. ne svima, da program prepozna kad sam ja nešto kucao ili tako i da uturi "maloprije"?
pojeo si mi pitanje :(