Разноразно питање

1. ввв. домаћифилмови.биз

2. Xela, negde su ti verovatno nekim programčićem nahvatali mejl adresu, pa te sad pune k'o Šiptar kornet :)

3. Ma znam Hugo za to onlajn gledanje, ali ja sam pobornik TV-a i kokica i tako to, em što imam popriličan krš od interneta pa bi me jebavalo u ćilu cijelo vrijeme. Tako da mi to baš ne odgovara.

4. Jel ima negde na forumu gde možemo da kačimo naše kratke (ili malo duže) priče?

Ima ima, što ne ćutiš? :)

http://vukajlija.com/forum/teme/2882-vasa-pisanja-misljenja-price-itd

5. Što znači ovaj: http://vukajlija.com/images/16-em-check-gray.png?1312753723 znak na definiciju, i zašto ne mogu da ga kliknem?

6. je l' zna neko da li postoji mogucnost pomilovanja za autora koji je sam trazio trajni ban?

7. koga to mogu da zamolim, tj. na koji nacin?

8. Nekog ondulatora neopterecenog kompleksima i formalizmom. Sam proceni kojeg.

9. Nije mi uspelo ono preko usba pa cu da ponovim pitanje, valjda ima jos neki nacin:

Sumnjam da cu uspeti dobro da objasnim ali da probam. Sjeban mi je pc, upalim ga ali zatim zakuca. Hteo sam da ins novi win ali problem je sto mi je riknuo i citac pa ako neko moze da mi kaze kako bi mogao da aktiviram taj cd? Ili je nemoguce ako ne radi citac. Bitno mi je samo da ins novi win pa cu posle da se drkam oko novog citaca.

10. Tesko je zakljuciti, ali deluje kao da ti je otisla ploca - ne radi USB, ne radi CD. Pozajmi od nekoga CD za probu.

11. Hteo sam da ins novi win ali problem je sto mi je riknuo i citac pa ako neko moze da mi kaze kako bi mogao da aktiviram taj cd? Ili je nemoguce ako ne radi citac.

Направи се бутабилна флешка, па инсталираш преко УСБ-а. Ал' опет ти за то треба ЦД, осим ако немаш фајлове пребачене на хард са инсталационог ЦД-а за Њињдоњс.

Питање:
    Кад спалиш човека на ломачи, да л' мирише на печење/роштиљ?

12. Кад спалиш човека на ломачи, да л' мирише на печење/роштиљ?

Ne znam, nikad nisam namirisao pečeno ljudsko meso.

13. @đimi

svako meso sisara kad se spali ima manje-više sličan miris...

14. svako meso sisara kad se spali ima manje-više sličan miris...

Цениш? Ја сам чуо да је људско месо оно... Укусно као свињетине, само је та информација под табуом да сад људи не би масовно јели једни друге. Мада има и тога.

15. http://bieniosek.com/gallery/albums/album48/Pope_Laptop.jpg

svako meso sisara kad se spali ima manje-više sličan miris...

16. Ја сам чуо да је људско месо оно... Укусно као свињетине...

Pa sa ovih prostora je sigurno kao svinjetina, ništa drugo ni ne jedemo ololo.

17. Pa sa ovih prostora je sigurno kao svinjetina, ništa drugo ni ne jedemo ololo.

Lolol. Ne.

18. Na osnovu ličnog iskustva spaljeno ljudsko meso smrdi kao bilo koje spaljeno živo meso, dakle nimalo prijatno. Znači ne pričam o pečenju na umerenoj vatri, nego o spaljivanju napalmom ili nekim sličnim sranjem.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.