Разноразно питање

1. Ja nešto imam utisak da smrdi na spaljene dlake...

2. Кад спалиш човека на ломачи, да л' мирише на печење/роштиљ?

Da si nekada osjetio taj smrad ne bi postavljao tako glupo pitanje.

3. Da si nekada osjetio taj smrad ne bi postavljao tako glupo pitanje.

Фала богу па нисам осетио, Дубе, зато и питам, duh...

4. Да ли постоји теоретска шанса да Србин победи на такмичењу које су организовали јевреји?

5. nemam pojma kako smrdi, ali da miriše.. to slabije.
    naime, čitah negde da je ljudsko meso krajnje odvratno, te i ajkule kada ugrizu čoveka one ga samo razmrcvare i pobegnu jer neće da jedu nešto tako fuj.
    a isto čuh da mnogi logori još uvek smrde na spaljene leševe. nigde ne pročita' da "mirišu na specijalitete sa roštilja".
    a pitanje vaistinu jeste glupo. jer, vidiš koja je razlika između mirisa svinjetine, teletine, piletine, dakle mesa životinja kojima se hranimo (svinjetina ima "najružniji" miriš, često blagu notu fekalija).

6. Да ли постоји теоретска шанса да Србин победи на такмичењу које су организовали јевреји?

Хм...
    А о каквом се такмичењу ради?

7. a pitanje vaistinu jeste glupo. jer, vidiš koja je razlika između mirisa svinjetine, teletine, piletine, dakle mesa životinja kojima se hranimo (svinjetina ima "najružniji" miriš, često blagu notu fekalija).

Свињетина од поменутих има најлепши мирис. Не знам какву си ти то свињетину јела.

8. svinjetina ima najružniji miris. ne znam šta je tebi lepo :)
    a dete krave najlepše miriše.
    živi u sopstvenom izmetu, da ne kažem da se i hrani istim, pored kukuruza i pomija.

9. Луде краве миришу на зубаре.

10. *živi u sopstvenom izmetu, da ne kažem da se i hrani istim, pored kukuruza i pomija.

Svinja o kojoj se ne vodi briga i koja se ne hrani stim ščim se inače hrane svinje će da pojede sve i svašta, al ako je hraniš normalno i održavaš joj igijenu u svinjcu neće jesti svoj izmet i ostale gluposti.
    I svinja smrdi samo kad se šuri, a kad se peče na roštilju nemam pojma stvarno odakle ti to da smrdi onda?

11. svinjetina ima najružniji miris. ne znam šta je tebi lepo :)
    a dete krave najlepše miriše.
    živi u sopstvenom izmetu, da ne kažem da se i hrani istim, pored kukuruza i pomija.

Чекај, је л' говоримо о живим свињама или о припремљеном месу? Ако ћемо тако, онда људи сто пута горе смрде од свиња. У аутобусу ГСП мирише горе него кад уђеш у свињац.

То нема никакве везе с месом које конзумираш. Или си ти јела неко много устајало месо...

12. da, biće da je problem u meni jer meni svinjetina ima ne tako lep ukus, te istu nerado jedem. bilo koja svinjetina.
    :)
    i da, naravno da ljudi više smrde. od bilo koje druge životinje. to je bila moja poenta.

13. te istu nerado jedem. bilo koja svinjetina.

Ccc nevernice, pogodiće te svinjski papak!

14. te istu nerado jedem. bilo koja svinjetina.

ЗЕЛЕНИИИИИ!!!! олололололоо

15. А о каквом се такмичењу ради?

Ремикс компетишн. Оно, фазон, за сад убедљиво води другар, а ја други. Него се плашим да ће да наместе курве.

16. ЗЕЛЕНИИИИИ!!!! олололололоо

Lololo odmah mi je bila sumljiva!

17. te istu nerado jedem. bilo koja svinjetina.

КАКО ОНДА ДАЈЕШ СЕБИ ЗА ПРАВО ДА ХУЛИШ НА СВИЊЕТИНУ?

18. Ремикс компетишн. Оно, фазон, за сад убедљиво води другар, а ја други. Него се плашим да ће да наместе курве.

Увек можеш да се направиш да си Јеврејин. И ја имам тог кеца у рукаву за црне дане, пошто ми је аскурђел био Јеша. Ако не будем могао да се запослим, идем правац код Мире Адање Полак и сложим јој неку интересантну причу о својим јеврејским прецима, па ме она повеже с неким својим утицајним Јеврејима...

Иначе, не. Немаш шансе ако су ти Јевреји конкуренција, јебига. :/

19. E ljudi preporučijem srpsko-jevrejsko društvo prijateljstva ili tako neku organizaciju, upadaš u masone samo tako i posle te boli uvo.

20. hteo sam da napravim sajt.Prica bi bila o stradanju srpskog naroda..kakva su vasa misljenja?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.