Разноразно питање

1. Zavisi da li reč palamuđenje tretiraš kao psovku.

2. А можда је и до особина козјег сфинктера.

Јесте сигурно. Али због чега? Шта козе имају од тога што је ђубриво у гранулама боље за траву? Можда су оне које су боље ђубриле своје пашњаке имале више хране, па тиме и веће шансе за опстанак и већу популацију?

Zavisi da li reč palamuđenje tretiraš kao psovku.

Зависи од контекста.

3. Која је будућа сврха Авалског торња? На страну то што је културни споменик или штавећ.

Мислим, телевизија се дигитализује, за неколико година ће сви имати телевизију преко кабла. Чему ће онда да служе телевизијски торњеви?

4. Ваљда као неки "бекап". Чини ми се да дигитализација нема везе са тим, и за њу треба торањ.
    Вероватно се користи и за нешто друго, сем телевизије.

5. Имаћемо најмодернији и најмлађи антиквитет тог типа у свету.

6. Да ли су потребни торњеви за дигитализацију? Колико знам, на веће удаљености се сигнал преноси искључиво оптичким кабловима. Е, сад, можда нисам у праву.

7. Нисам сигуран.
    Кабловска мрежа је у приватном власништву, које може да се злоупотреби. Ако би то био једини начин преноса сигнала, власник би могао посредно да утиче на медије.
    Не знам, само нагађам. Вероватно је и Аца то мало искористио за промоцију својих супер-организаторских моћи.

8. Skočimiš

Kako napravit perpetuum mobile?

1. Отићи у порту Саборне Цркве.
    2. Отворити гроб Вука Караџића.
    3. Показати му фејсбук статусе данашње омладине.
    4. Вук почиње да се окреће у гробу.
    5. Спојити Вука на турбину за производњу електричне енергије.
    6. Бесконачна енергија.

9. 1. Отићи у порту Саборне Цркве.
    2. Отворити гроб Вука Караџића.
    3. Показати му фејсбук статусе данашње омладине.
    4. Вук почиње да се окреће у гробу.
    5. Спојити Вука на турбину за производњу електричне енергије.
    6. Бесконачна енергија.

http://cache.ohinternet.com/images/thumb/7/7a/Troll_Science_Perpetuum.png/615px-Troll_Science_Perpetuum.png

10. Kako se zove ovaj ganci što peva sa Bregovićem trenutno na drugom RTS-a?

11. Muharem Redžepi.

12. Да ли вам се дешава да неким налозима дајете само минусе? При том не мислим на одлазак на профил и рафално рокање, већ да нормално читате најновије дефиниције и наиђете на неку за коју сте 90% сигурни да знате ко је аутор и пре него што оцените, јер је прожима толико говњив стил да се то осети на километар.

13. Zašto jogurt ne piše tekstove na tarzaniji?

14. Uhvatio sam sebe tako par puta.
    Jednom sam i naterao sebe da odem jednom od tih na profil i pokušam da nađem nešto na šta ću dati plus.
    Kasnije je jedan moderator pogledao glasove i optužio me za hejtovanje.

15. Да ли би било хејтовање ако не одеш на профил, већ се накупи минуса док онако, нормално читаш све дефиниције? Да не оцењујем онда безвезе..

16. Tako ne. Ali je ovo moje protumačeno kao hejtovanje jer sam bio uporan i tražio samo jednu definiciju na koju bih dao plus.

17. Па у том случају је било добро протумачено. "Био упоран и тражио ону праву", шта сереш који курац?!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.