Разноразно питање

1. Prešao sam 7 stranica dok sam tražio bilo koju na koju bih dao plus. Ukoliko sam pročitao definicije i dao minus jer mi se nisu svidele, to nije hejt.

2. Ја да сам потрошио толико времена на читање гована, наставио бих да читам да бих имао прилику да уделим још минусева мајмуну који ми је појео толико времена.
    Стефанко, како си ти оптимистичан дечко. И поред свега настављаш да се концентришеш на оно добро у људима и пружаш им нову шансу.

3. Jbg, u suštini su svi dobri, samo što je nekada potrebno dosta šansi da bi ta dobrota izašla na površinu.

4. 1. Отићи у порту Саборне Цркве.
    2. Отворити гроб Вука Караџића.
    3. Показати му фејсбук статусе данашње омладине.
    4. Вук почиње да се окреће у гробу.
    5. Спојити Вука на турбину за производњу електричне енергије.
    6. Бесконачна енергија.

Ovo je jako.:D

5. Kako da nazovem onaj smijeh u komedijama?Snimljeni onaj,koji puštaju.

6. Je l' postoji neka tema o JSL?
    Vidim ima pun kurac tema o ciganima i glodarima, ali me zanima da li ima baš o JSL? Jes' da nije neka al' je naša, greota da nema temu.

7. Kako da nazovem onaj smijeh u komedijama?Snimljeni onaj,koji puštaju.

Smeh mrtvih ljudi- istoimena definiciija, odlična, mrzi me da je tražim.
    Pitanje
    Postoji li srpsko ime koje počinje slovom Dž? A da nije Džebalebaroš ili tako nešto, nego pravo ime.

8. aurora kupi crkveni kalendar i opleti, ja sam svoje našao u jednom izdanju iz 2000 i neke.

9. O jeb'te se, da ponovim, pošto niko neće da pogleda prethodnu stranu.

Je l' postoji neka tema o JSL?
    Vidim ima pun kurac tema o ciganima i glodarima, ali me zanima da li ima baš o JSL? Jes' da nije neka al' je naša, greota da nema temu.

10. Аурора, ја погледах сад на пар сајтова, и нема ништа на Џ.

11. Џафер. Јест' циганско (био један у мојој основној), ал' поуздано знам да постоје и Срби који га имају.

12. Šta je JSL Xela?

13. Šta je JSL Xela?

Mislim da oce temu o Jelen Super Ligi...

14. Oće a?... Ne može miksovana tema, može samo pojedinačna, naprimer "Jelen ". :)

15. Koje je najčešće postavljano pitanje?

16. Zna li neko kako mogu da ubacim tastaturu koja ima akcente? Znači, ništa specijalno, čisto da na samoglasnicima ima kakvu-takvu crtku.

17. Može ALT + kod na numeričkoj tastaturi

0224 à
    0232 è
    0236 ì
    0242 ò
    0249 ù

0225 á
    0233 é
    0237 í
    0243 ó
    0250 ú
    0253 ý

0226 â
    0234 ê
    0238 î
    0244 ô
    0251 û

Iako, lakše ti je da bukmarkuješ stranu gde imaju sva ova akcentovana slova pa da ih kopiraš u post nego da pamtiš ovo. Ionako ti treba samo ako si baš zabrinut da će neko da protumači da si išao da središ kosu za travu umesto što si otišao kod frizera.

18. E jebiga, ja opet moram smarati u ovoj temi, al' valjda ste navikli do sad... Je l' može neko dati link do Jogurtovog mega-revolucionarnog posta u jebanje temi (ne znam kojoj po redu). Sve što znam je da je na kraju posta slika sa "JA JEBEM" tekstom na njoj. Mora da je neko ostavio link negde, to ne se ne sme izgubiti!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.