Bruse, ti ne pises vec 8 meseci jer nemas inspiraciju ili neces da kvaris hiljaditu?
EDIT: skapirao sam kolko je debilno pitanje. Pravite se da nisam napisao nista.
Peri, ne pišem jer sam negde oko 960-te defke primetio da mi se daju plusevi i na najveća sranja bez čitanja. Tad sam završio sa ovim nalogom i sad samo povremeno ubacim ponešto sa duplog da me jezik ne uguši. A sem toga sam dostigao cilj, bio sam deseti na listi :)
Увијек сам готивио ова филозофска размишљања. Да не будем у фазону, одабрана ми је свака 100та дефка лоло
Pa nisam ni ja imao do 100te :D posle me zaredalo par njih i to je to :D
Је ли оно би одабрана на сваку 19ту?
meni na svaku 54-tu, nešto manje od deset godišnje :)
18tu lololo :D
Ел се рачуна и дупли налоЗ?
i meni je svaka 100. odabrana :D Meni je brus odabrao kad sam imao 96 ako se dobro secam..
Цокула бољи аутор од већине на сајту лоло
Мени свака петнаеста. хехе
Bruse, ti ne pises vec 8 meseci jer nemas inspiraciju ili neces da kvaris hiljaditu?
EDIT: skapirao sam kolko je debilno pitanje. Pravite se da nisam napisao nista.
Вероватноћа је један напрема хиљаду да не пише, јер нема инспирацију. лоло
Стварно Штета што ти више не пишеш? Имаш 24 лика у пратњи на 15 дефки, што значи да си добар. Не капирам у чему је зон.
Нисам задовољан читањем.
А шта, као има и ових што су задовољни читањем!? Прихвати се тастатуре и отипкај неку дефку, немој да те мрзи.
Peri, ne pišem jer sam negde oko 960-te defke primetio da mi se daju plusevi i na najveća sranja bez čitanja. Tad sam završio sa ovim nalogom i sad samo povremeno ubacim ponešto sa duplog da me jezik ne uguši. A sem toga sam dostigao cilj, bio sam deseti na listi :)
a koji ti je dupli, da ti i tamo dajemo pluseve, u zamjenu za odabrane hehehe
Па имаш пар аутора, тако к'о Брус док је пис'о, који на свако срање накупе фин број оцена, Рихо. :Д
Ovo mi je najnoviji.
Марш напоље, бандо ондулаторска лололо
http://www.youtube.com/watch?v=x_hbSr4LXng
a jesi prop'o onda cccc