Ma jok, nego dok me držala anestezija od zubara ja je izgrizao jer to često radim kad sam nervozan, a kako ništa nisam osećao malo sam prećero pa se to kao inficiralo, šta ja znam...
Хахаха, ти мало касниш у расправу?
Замишљам те како пијана и сама седиш испред компа и делиш савете људима који су одавно умрЕли, спавају или уопште ништа нису питали. лоло
eh kad sam ja to govorio da se desava svim jacim autorima...
hahahah
Ахахаха! Рахметли, је л' упалило? Штета што си убо последњи пост. :Д
jebo me zadnji post, a zamalo da budem citan lololo
Jel postoji mogucnos pretrage za reakcije kao za defke il covek mora da pregleda svih 11000 strana?
Nie
EDIT: moguće pregledavati kao defke
Postoji za reakcije na guglu. lolo
Šta je ovo, opet neko šizenje?
Guglaj, ja tako tražim.
Izašla mi krasta na donjoj usni, tri dana ne mogu da jedem k'o čovek, pa je l' zna neko šta treba da mažem da se to povuče?
Krasta? Da nije herpes, Mlato?
Maži aciklovir, ima u apoteci da se kupi, oko 100din je msm.
Ako je herpes, može aciklovir ili cinkova mast, jedno od to dvoje...
Ma jok, nego dok me držala anestezija od zubara ja je izgrizao jer to često radim kad sam nervozan, a kako ništa nisam osećao malo sam prećero pa se to kao inficiralo, šta ja znam...
Aha... Ne znam onda, ne bih da lupam...
pantenol
Hvala u svakom slučaju. :) Skoknuću do lekara, nisam mogao ovih dana zbog ispita. Nego, jedno glupo pitanje, je l' za to treba da idem kod kožnog?
Ja za sve idem prvo kod opšte prakse... Ako ti se to inficiralo, bolje idi nego da mažeš nešto napamet...
ŠTA SI LIZO MLATO ZAMLATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?!!!!
ацикловир мама за све
Хахаха, ти мало касниш у расправу?
Замишљам те како пијана и сама седиш испред компа и делиш савете људима који су одавно умрЕли, спавају или уопште ништа нису питали. лоло